Mai­Kupon

Kategóriák

3 alkalmas lézeres akné kezelés most kedvező áron
60 000 Ft helyett 7 490 Ft-ért a Perillisz Alakformáló
Stúdió jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma:
3 alkalmas lézeres akné kezelés kezelés (3 × 15 perc)Lézeres akné kezelés

Az akné tünetei és kialakulása


Az akné egy igen elterjedt bőrprobléma, amely sok kellemetlenséget okoz a mindennapokban. Az akné kialakulása a bőr pórusainak elzáródásával kezdődik, melyeket a faggyúmirigyek túlzott faggyútermelése okozhat. Ha az eltömődött pórusok következtében a szőrtüszők begyulladnak vagy felülfertőződnek, a bőr felszínén pattanások alakulnak ki. A pórusok eltömődésének, illetve a baktériumok elszaporodásának számos oka lehet: a nem megfelelő étrend, kozmetikumok, mechanikai nyomás vagy dörzsölés. Az akné-tünetek megjelenésének leggyakoribb területei: az arc, a nyak, a vállak és a hát.

Az akné hagyományos kezelése

Az aknét hagyományosan különböző gyógynövényeket tartalmazó krémekkel, szárító, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású kozmetikumokkal, gyógyszerekkel kezelik. Az megfelelő kezelést a bőrgyógyász vagy kozmetikus határozza meg a páciens tüneteinek természetétől, súlyosságától függően. Ezek kezelési formák, bár könnyen hozzáférhetők, sokszor nem bizonyulnak elég hatékonynak vagy kellemetlen mellékhatásokkal járhatnak. Például a gyógynövény alapú szerek segíthetnek a tünetek mérséklésében, kiegészítő kezelésként, de kizárólag ezeket alkalmazva nem szüntetik meg a problémát. Az antibiotikumok felboríthatják az immunrendszer és a bélflóra természetes egyensúlyát, így egyéb fertőzésekhez, kellemetlen tünetekhez vezethetnek, valamint elősegíthetik bakteriális rezisztencia kialakulását.

Lézeres fényterápia

A lézeres aknékezelés alapja, hogy a testbe hatoló lézersugarak a sejtekkel, illetve az azokban lévő molekulákkal kölcsönhatásba lépnek és javítják azok energia-és oxigénfelvevő- képességét, serkentik a sejtregenerációt. Fontos tulajdonságai közé tartozik a gyulladáscsökkentő- hatása is, mivel a lézerrel kezelt területen a regeneráció felgyorsul, lokalizálódik a gyulladás és csökken a duzzanat és a fájdalom. Ez elsősorban az immunsejteket stimuláló hatásának, azaz immunrendszer fokozott működésének köszönhető.

A hagyományos lézeres seb- és aknékezelés a 405-410 nm hullámhosszú kék fény kedvező hatásait használja ki. A legfontosabb ezek közül az antibakteriális hatás: kifejezetten hatékony a pattanásokat okozó Propionibacterium acnes baktériumok ellen. Ezek a baktériumok egy porifirin nevű anyagot bocsátanak ki, amely a szervezetben természetesen előforduló molekula. A porifirin elnyeli a 405-410 nm hullámhosszú fényt, ez semlegesíti a szabad gyököket, ami a baktériumok pusztulásához vezet. Emellett a kék fény szerepet játszik a bőr rugalmasságáért felelős kollagén regenerálódásában, és segít megelőzni a hegek kialakulását.

A 810 nm hullámhosszú infravörös lézer fény hőhatásánál fogva stimulálja a bőr legmélyebben fekvő rétegeiben és a kötőszövetben lévő sejteket, így serkenti az anyagcserét, és a természetes immunválaszt a helyi bakteriális fertőzésre. A bőr felső rétegeit szárítja, csökkenti a faggyútermelést, és ezzel egyidejűleg enyhíti a gyulladást, valamint visszaszorítja a fertőzést okozó baktériumok számát a bőrfelszínen.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználható 2014. május 31.-ig!
Elérhetőségek: http://perillisz.com/elerhetoseg/
Időpont egyeztetés szükséges!

Kérjük kedves vendégeinket, hogy akadályoztatás esetén 24 órával a kezelés előtt mondják le időpontjukat. Ha 24 órán belül mondja le az alkalmat, azt elveszíti, illetve 5 percen túli késés esetén a kezelési időből levonjuk a késés időtartamát! Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük! Perilllisz Alakformáló Stúdió

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Perillisz Alakformáló Stúdió
Cég
Perillisz Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1053 Budapest, Ferenciek tere 7 – 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére