Mai­Kupon

3 alkalmas ránctalanító szépségcsomag minden korosztálynak 9500Ft helyett most 2850Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ez az a különleges kezelés, amit mindenkinek ajánlok, munkakörtől, kortól, nemtől függetlenül! A ránctalanító szépségcsomag, mindenkit fantasztikus élménnyel ajándékoz meg, amit ezen az áron egyáltalán nem éri meg kihagyni! ;-)Ránctalanító kezelés a Bye Bye Cellulit Szépségszalonban:

  • 3alkalom
  • 1alkalom : aroma olajos masszázs
  • 2alkalom : hideg meleg bőrvasalás ampullával
  • 3alkalom : ultrahang+pakolás

Sajnos mióta megszülettünk velünk van az a gondolat, hogy a kor haladtával és az életvitelünk hozza magával az arcunkra a kisebb nagyobb ráncokat. Ha megfigyeltétek, a zene a lelkünket nyugtatja, a hangok rezgései pszichikai és ez által fiziológiai változásokat okoznak a szervezetben. A masszázs egy passzív terápiafajta,  átmozgatja izmainkat, nem mi használjuk őket. Masszírozás közben sok helyen szól a háttérben zene, ami szintén terápiás hatást fejt ki. És mit is jelent a masszázs fogalma?A masszázs a test felületén, meghatározott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus és bioelektromos inger, melyre kialakuló válaszreakció a fizikai gyógyulás. Az ember testét érő manuális mechanikai behatások részben közvetlenül, részben közvetve (neurohormonális úton) befolyásolják a sejtek és szövetek működését, elsősorban lokálisan (nedvkeringés, izomtónus), de távoli a szervekben is (zsigerek, központi idegrendszer).   A nap, szmog, hiányos étrend és a természetes öregedés mind hozzájárulnak a bőr kiszáradásához, ráncosodásához és fiatalos jellemzőinek általános elvesztéséhez. A masszázs kitágítja a bőr kapilláris ereit, ezzel növelve a létfontosságú, sejteket tápláló anyagok felvételét, és felgyorsítja az ártalmas méreganyagok eltávolítását. A fokozott vérkeringés elősegíti a bőr megfelelő nedvességtartalmának biztosítását, megakadályozva annak kiszáradását és viszketését.

És nem elég ,hogy önmagában is ennyire jó hatása van a bőrre,de megfelelő hatóanyagokkal és aroma olajokkal egybekötve még a kényelem és stressz oldás közben a ráncok is kisimúlnak. És  még hogy fokozzam az élményt és hatást, nálam a 3 alkalomnál az  ultrahanggal és hideg-meleg bőrvasalóval is bejutattom.Mire is jó-e két gép?Kozmetikai kezelések alkalmával gyakran találkozhatunk ultrahanggal, de sokan nem is tudjuk pontosan, hogy is működik ez a széles körben alkalmazható technika.

Az ultrahang (továbbiakban UH) a hallható hangok felső határa fölött lévő rezgések gyűjtőneve. A kozmetikában ezeket a hangokat úgy hozzák létre, hogy a kezelőfejben lévő kvarckristály az áram hatására rezegni kezd. Ez a rezgés csak akkor jut a bőrbe, ha van a bőr és a kezelőfej között egy közeg, mely vezeti a hangot, ez lehet zselé, olaj, emulzió, szérum, stb.. Ezen anyagoknak a kozmetikai használatban nem csak a hang terjedésének segítése a feladata, hanem egyben hatóanyagbevitelre is használhatók.

Hideg – meleg bőrvasalás

Hő hatására az erek kitágulnak, a vérátáramlás fokozódik, javul a sejtek tápanyagellátása. A hőmérséklet emelkedése az anyagcsere-folyamatokban központi szerepet játszó enzimfehérjék aktivitását is növeli, így megélénkülnek a biokémiai folyamatok, javulnak a sejtek funkciói. A kezelés eredményeként a bőr kisimul. A felmelegítést követő lehűtés az érfalak frissítő, a bőrre feszesítő hatással van.

 

És kinek ajánlom a ránctalanítás szépségcsomagot?

Aki egy teljes bőrmegújulásra vágyik hangulatos nyugodt környezetben.Egy teljesen 100%tisztaságú anyagokkal.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes telefon bejelentkezés szükséges Holdonner Judit 0670/ 612-1319-es számon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bye Bye Cellulit Szépségszalon
Cég
Holdonner Judit
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Fő út 61.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére