Mai­Kupon

Kategóriák

3 féle Bio és Öko Parajdi fűszersó üveg sószórókban. Tetszés szerint választva! Most csak 1.790 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ha valami igazán finommal szeretnél főzni, akkor ezek a fűszersók neked lettek kitalálva! A kuponért 3 féle Parajdi fűszersót kapsz üveg sószórókban, tetszés szerint választva!

Közeleg a karácsony! Lepd meg a család szakácsát, akár az egész szortiment fűszersóval!Legújabb termékeink…

5 különleges fűszersó, egyedileg keverve, egyedileg csomagolva, kézzel kitermelt parajdi sóból és hagyományos termesztésből származó fűszernövényekből.

Mindegyiket akár a mindennapi életünkben használhatjuk sütésnél, főzésnél, fűszervaj készítésnél és még száz másik helyen.

Van grillsó, ezekkel a húsokat tehetjük ízletesebbé, puhábbá, a hasáb vagy tepsisburgonyát is fűszerezhetjük, így egy új gasztronómiai élménnyel ismerkedhetünk meg. A zöldség és vegasóval szórhatjuk a salátákat, de akár a vajas vagy zsíros kenyeret is. A füstölt só egy kuriózum, Európában is csak néhány helyen készítenek hasonlót, ezt kivétel nélkül mindenkinek ajánlani tudjuk, diszkrét bükkfa illata és íze minden ételen nyomot hagy és az ősi ételkészítés mítoszát varázsolja mindennapjainkba.

Mindegyik fűszersó elegáns, praktikus üveg sószóróba van töltve. A töltőtömeg a só mennyiségétől függően 35-85 g között van.

A kuponért 3 féle sót választhatsz az alábbiak közül: Grill, Burgonya, Zöldség, Vega és Füstölt só

Ráadásként plusz 1.000 forintért a kijelölt három fűszersó mellé mi még a hiányzó kettőt is mellé tesszük, hogy ízben ne legyen hiány a konyhában.

A Parajdi Étkezési Só — a Székelyföld fehér aranya — a Kárpát-medence leghíresebb sóbányájából kézzel válogatva, frissen őrölve, egyedileg csomagolva kerül az Ön asztalára. Teljesen természetes állapotban, nincs hozzáadva se elvéve belőle semmi, úgy, ahogy 310 m mélyből a felszínre került.

Borbás Marcsi megnézte, honnan jön és mire jó a parajdi só:

http://www.gasztroangyal.hu/hu/videogallery/video/47/

Az ÉMI-TÜV SÜD Kft. KERMI Osztálya által bevizsgálva, a magyar étkezési só szabvány minden előírásának megfelelően, káliummentesen, a biotermékekben is felhasználható formában ajánljuk mindenki asztalára. Ez a legegészségesebb só környezetünkben, ezt fogyasztotta nemzetünk az elmúlt ezer évben, és ezt a bányát látogatja meg manapság is közel félmillió ember évente — nem véletlenül. Reményeink szerint a Parajdi Só rövidesen bekerül a Magyar Értéktárba és azokba a Hungarikum termékekbe, amelyek előállításához sóra van szükség.

A Sópince boltjában további, a parajdi sóval és Székelyfölddel kapcsolatos, máshol nem kapható termékeket vásárolhat kedvező áron.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A só személyesen átvehető a Parajdi Sópincében: Budapest IX. kerület, Vámház körút 11. Vidd magaddal a kinyomtatott kupon(oka)t!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parajdi Sópince
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1093 Budapest, Vámház körút 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére