Mai­Kupon

Kategóriák

3 in 1 gép zsírbontás kavitációs ultrahang 30 perces 3 alkalmas bérlet 14.400 Ft helyett 5.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A kavitáció egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból hirtelen gáz fázisba megy át a nyomás esése következtében. Ha a folyadék sebessége hirtelen megnő, akkor az energiamegmaradás törvénye értelmében (Bernoulli törvénye) a nyomása leesik. A keletkező gőzbuborék, ha az áramlás mentén olyan helyre ér, ahol a nyomás nagyobb az ottani hőmérséklethez tartozó telített gőz nyomásnál, a buborék hirtelen összeroskad, az egymásnak csattanó folyadékfelületek erős akusztikus lökéshullámot keltenek, ami egyrészt erős zajjal, rezgéssel, másrészt a környező szilárd testek eróziójával jár.Ultrahangos (kavitációs) rádiófrekvenciás zsírbontás

A legfrissebb kutatásoknak köszönhetően megszületett az a készülék, mely az ultrahang technológia legújabb generációja. A speciális frekvencián, 40.000 Hz-en működő ultrahang hullámok által keltett „kavitációs hatásnak” köszönhetően, egyedülálló módon képes a zsírsejtek bomlásának, „szétrobbantásának” előidézésére. 

A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, mely során a komputer-vezérelt nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ilyen módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt távoznak a szervezetből.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. november 13-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltásához előzetes telefonos egyeztetés szükséges a +36/70 418 5112-es telefonszámon

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Greguss Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1123 Budapest, Greguss u. 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére