Mai­Kupon

3 LÉPÉSES BŐRMEGÚJÍTÓ CSOMAG:
3 alkalmas arckezelés + 3 alkalom narancsbőr kezelés + AJÁNDÉK: 3 x 10 perc szolárium: 18 000 Ft helyett 3 990 Ft -ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!ARCFIATALÍTÁS: Minden módozatát tartalmazza az RF technológiának, bőr feszesítése, bőr felület megújítása, a bőr kiemelés és ránctalanító hatása. Látványos ráncszűkítő hatás (ARC) szerkezetátalakítás, kollagén és elasztin rostok azonnali szűkítő hatása, valamint újabb, rugalmasabb szövetek létrehozása, emelési hatás (petyhüdtség megszüntetése). Most ezzel a kuponnal több kezelésre tudsz lecsapni egy vásárlással.  NARANCSBŐR KEZELÉS:
2in1 rádiófrekvenciás fej, ami el van látva infravörös fénnyel is a hatékonyabb kezelés érdekében. Így egyszerre olvasztja a zsírréteget, feszesíti a bőrt és serkenti a vérkeringést a kezelt felületen!!

Cellulit kezelés:

A cellulit kia
lakulásában a szervezetet érő környezeti hatások és az életmód alapvető fontosságúak. A megnövekedett zsírsejtek, a szegényessé vált mikro-keringés, a bőr anyagcsere folyamatainak romlására, tehát összességében a kötőszövet állapotok rosszabbodása a cellulit különböző fokozatainak kialakulásához vezetnek. Ebből következően a cellulit problémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a kötőszövet állapotokat helyre állítjuk. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul, az anyagcsere folyamatok helyreállnak, mely megindítja a cellulit leépítését. Az eredmények már az első kezelés után jól láthatóak.

A hexapoláris kezelőfej használata során, a dermalis rétegekben és a kötőszövetben keletkező hő kollagén rostokat megfeszítő, azonnali „shrinking" hatása révén a szövetek megnyúlása ellensúlyozható. A termális hatás a kollagén képződést is stimulálja, mely a rostok denzitásának javulásával hosszú távon javítja a bőrszerkezetet.

A hexapoláris kezelőfej megkönnyíti a kisebb felületek, pl. kar kezelését, mert kitűnően siklik a felületen.


Az ellenjavallatok a legmesszebbmenőkig azonosak más gépi kezelések módszereivel, tehát alkalmazása tilos terhesség, szívritmusszabályozó, bőrrák, vérkeringési panaszok, károsodott bőr, tumorok és trombózisok esetén. Tilos továbbá használni többek között szemeken, ivarmirigyeken, pajzsmirigyen és gerincvelőn.

Az ultrahang hatásai

Az ultrahang alkalmazásának kozmetikai hatásai három különböző csoportra oszthatók:

 a véráramlás fokozódik,
 az anyacsere aktívabb lesz és
 a nyirokkeringés erősödik.
 az epidermális struktúrák szervezeteinek megváltozásai
 a membrán-áteresztőképesség fokozódik,
 a molekula transzport fokozódik,
 az anyagcsere (pl.: kollagénszintézis) aktívabbá válik és
 a nyirokkeringés gyorsul.
 az ATP-szintézis fokozódik
 a pH-érték csökken és
 a kollagén struktúrák reorganizálódnak.


A bőr és a kötőszövetek összessége feszesebbé válik és revitalizálódik, valamint az anyagcseretermékek a szövetekből eltávoznak.

 

A kezelés elején tartunk egy 10 perces konzultációt aminek során bemutatjuk a gépet és kiválasztásra kerül a kezelendő felület (narancsbőr)...célszerű egy testrészre koncentrálni a 3 kezelés alkalmával különben nem biztos, hogy jelentkezik a várt hatás!!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 26-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kuponvásárlással a házirend automatikusan elfogadásra kerül!!

Bejelentkezés szükséges: 30/3432-063 vagy 70/770-4146

Amennyiben a kuponvásárló a kupon lejárás után szeretné még igénybe venni a kezelést, úgy az árból 10% kedvezményt adunk!

A 3 lépés nem bontható szét

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bio Fitt Well
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Szondi utca 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére