Mai­Kupon

Kategóriák

3 lépéses komplex CT-lézer-mammográfiás vizsgálat, emlő ultrahanggal, szakorvosi vizsgálattal és ultrahangos csontritkulásméréssel 26.900 Ft-ért a MeDoc Egészségközpontban. Foglalja le kuponját 5.400 Ft-ért, a fennmaradó 21.500 Ft a helyszínen fizetendő!

CT lézer mammográfia vizsgálat. - Egészség kupon
Eredeti ár:37 900 FtElőlegben fizetendő:5 400 FtTeljes ár:26 900 Ft29% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Komplett CT-lézer-mammográfiás emlővizsgálat segítségével tegyen a megelőzésért! A rendszeres szűrés és szakorvos segítségével már időben felismerhetőek az egészen kicsi elváltozások is az emlőben. Ne feledje, hogy az időben felfedezett mellrák jó eséllyel gyógyítható! A CT-lézeres vizsgálat teljesen fájdalommentes és rövid időn belül kimutatja az eredményeket! Emlőimplantátumok esetében is alkalmazható. Javasolt a beültetés előtt, majd az utánkövetés során.


Magyarországon egyedül a MeDoc Egészségközpontban található az a CT-lézer mammográfiás modern, lézeres technológiával működő gép, melynek segítségével rövid időn belül, fájdalommentes vizsgálat során derítik ki a panaszai hátterét, és segítségével teljesen megbízható eredményt szolgáltatnak. Az emlőszövet sűrűsége, feszessége, implantátum vagy fiatal kor esetén is megbízható vizsgálati eredményt nyújt a CT-lézer-mammográfia. Kevés rákos megbetegedésről mondható el, hogy időben felismerve teljesen meggyógyítható, az emlőrák azonban ezek közé tartozik!A kupon az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 

 • 3 lépéses Komplett CT-lézer-mammográfiás emlővizsgálat (CT-lézer mammográfiával egy időben az emlők ultrahangos, valamint a szakorvosi tapintásos, fizikális vizsgálatát is elvégzik.)
 • Ultrahangos csontritkulásmérés.
 • Orvosi szakvélemény.


A CT-lézer-mammográfiás emlővizsgálat előnyei:

 • A vizsgálat bármilyen életkorban elvégezhető.
 • Nem éri szervezetet egészségre ártalmas sugárzás.
 • Nem okoz kellemetlen emlőkompressziót.
 • Mindenféle emlőtípusnál, így a sűrű (dense) emlőtípusnál is nagy érzékenységgel tudja kimutatni az esetleges elváltozásokat.
 • Fiatal életkorban vagy terhesség alatt is alkalmazható, mivel nincs káros sugárzás.
 • Emlőimplantátumok esetében is nagy biztonsággal alkalmazható.

 

Hogyan történik a CT-lézer mammográfia vizsgálat?

 • Az emlőproblémák (beleértve a mellimplantátumos emlő) korai felismerésben segít a Magyarországon egyedülálló CT-lézer-mammográfia vizsgálat.
 • A diagnosztikai berendezés a képalkotást a szervezetre ártalmatlan lézerfénnyel végzi, nincs kellemetlen emlőösszenyomás, a vizsgálat kismamákon is elvégezhető.
 • A CT-lézer-mammográfiás vizsgálat hason fekve egy speciális „lyukas” ágyon történik, közben semmilyen kellemetlen érzés sincs. A vizsgálat alatt a lézersugarak rétegről rétegre készítik el a 3 Dimenziós felvételt.
 • A képeket a vizsgálat után ki tudják nagyítani és elforgatni. Láthatóak a képek különböző síkokban, így a kapott eredményeket szeletekben is kielemezheti a vizsgálatot végző orvos.
 • A módszer a felfedezett rendellenesség környezetében képes kimutatni az érképződést, ami a rosszindulatú emlődaganat jellemző kísérője, így a vizsgálat nagy biztonsággal képes korán felfedezni a rosszindulatú elváltozásokat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 Bejelentkezéshez, információkéréshez kérjük, hívja a +36 1 783 6004 vezetékes telefonszámot hétfőtől csütörtökig 9 és 19 óra között, pénteken 9 és 15 óra között.


A MeDoc Kárpát pontos címe: Budapest, 1133 Kárpát u. 7/B I. em. (11-es kapucsengő). 


Egy vásárló több kupont is vásárolhat, a CT-lézer-mammográfiás vizsgálat felső súlyhatára 120 kg.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
MeDoc Egészségközpont
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát u. 7/B
I. em.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére