Mai­Kupon

3 napos Jobb Agyféltekés rajztanfolyam 14 évtől-99-ig!
30.000 Ft helyett 15.000 Ft! ,,légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!” (Paulo Coelho)

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!  „Amikor elmélyülünk egy alkotási folyamatban, lelkünk megkönnyebbül, kiszabadul a mindennapi  gondok szövevényes hálójából. A rajzolás, az alkotás-mindegy, művészi-e vagy sem-az emberi lélek egyik legősibb kifejezési módja.” (betty edwards)    -Választható helyszínek és időpontok.: Budapest és Göd.

Az élmény és a siker garantált!A 3 nap alatt az alap készségek elsajátításával, képesek lesznek megjeleníteni bármit egy rajzlapon. Mind amellett, hogy egy készséggel lesznek gazdagabbak, magabiztosabbakká válnak, önbizalmuk erősödik, és önmagukról, a világról embertársaikról alkotott véleményük is változik. A változás sosem könnyű, de lehetőségeket indít el. Egy jobb irányban a saját utunkon…

 

Kása Renátának hívnak. A jobb agyféltekés módszerrel, 2003-ban ismerkedtem meg.  Mivel elég szkeptikusan álltam a dologhoz ezért számomra is igen megdöbbentő változást és eredményt hozott. Miután még napokig a hatása alatt voltam, azon kezdtem el gondolkodni, hogy miért csak felnőtteknek van lehetőségük arra, hogy képesek legyenek tudatában lenni annak, hogy mi minden lehetőség van bennünk. Nagyon szeretem a gyerekeket és persze a felnőtteket is, de úgy éreztem, hogy elsősorban gyermekkel kell elkezdenem foglalkozni. Nem telt el sok idő és egy tanfolyam lehetőséget adott és elkezdhettem azt tanulni, hogy hogyan kell másképpen látni a gyermekek világát. 2 év tanulás után belevágtam életem eddigi legnagyobb kihívásába.  Elkezdtem gyermekekkel foglalkozni. 6 év után biztosan állíthatom, hogy életem legjobb döntése volt. Közel 100 gyermekkel sikerült ennyi idő alatt foglalkoznom és bizton állíthatom, hogy ezt ők is élvezték.   Ahhoz, hogy a legjobbat tudjam mindenki számára nyújtani nekem is ugyan úgy szükségem van a fejlődésre, jelenleg végzős bölcsész pedagógushallgató vagyok, és a Hellinger Rendszerterepeuta család és- szervezetállító képzésen is részt veszek. Mindamellett pszichológiát és különböző módszereket is tanulok, hogy minél több módon tudjak segíteni az embereknek. 2009-ben ismerőseim kérésére, elkezdtem a felnőtteket is tanítani. Így mostanra már, a korosztályoknak megfelelő programmal várok mindenkit sok-sok szeretettel a tanfolyamaimra.


Dr. Betty Edwards a jobb agyféltekés rajzolás megalkotója. Egy Los Angelesi középiskolában tanított ahol 5 évig vezette a művészeti csoportot. A gyerekeket figyelve vette észre, hogy milyen nehéz lerajzolniuk azt, ami az orruk előtt van. Nem értette, hogy miért van ez. Edwards elkezdte vizsgálni neurológiai hátterét. Roger W. Sperry Nobel díjas pszichobiológus kutatásait tanulmányozva, vált világossá számára, hogy az emberi agy két eltérő gondolkodásmódot használ. A jobb agyféltekés rajzolás volt, amely gyakorlatban alkalmazta az emberi gondolkodás kettős természetéről szóló felfedezést.A verbális elemző gondolkodás a bal agyfélteke, a vizuális észlelő gondolkodás pedig a jobb agyféltekéhez kapcsolódik.Egy pár mondatban kifejteném, hogy agyunk jobb és bal agyféltekéje milyen szerepet tölt be.


A bal agyféltekénk a racionális gondolkodásunkért, a rövidtávon hamar megjegyzendő feladatok elraktározásáért felel. Időorientált, a matematika, fizika megértését segíti. Részletekben épül fel a gondolkodása, pontos, precíz. A beszédkészségünkért is a bal agyfélteke felel, valamint a félelmeink is itt raktározódnak el. Időorientált.


A jobb agyféltekének az érzelmeink kimutatásában, holisztikus látásmódunkban van szerepe.Kreativitásunkért, intuíciónkért  az emberi arcok felismeréséért és művészi készségeinkért felel. A jobb agyféltekében nem jelennek meg félelmek, itt nyugalom, béke uralkodik. Nem időorientált.


A legnagyobb felismerés az órái alatt nem más volt, mint hogy a rajzolás ugyan olyan részkészségekből áll, mint például a járás, olvasás vagy az írás. Ha megtanuljuk az alapokat, akkor nincs szükség újabb készségeket elsajátítani hozzá.

 

A tanfolyam olyan gyakorlatokat, feladatokat tartalmaz, amely az agy számára ismeretlen. Éppen ezért mindenki másképpen reagál. Mivel minden ember más, van akinek a feje fájdul meg, van aki ingerült lesz és van aki érzékenyen reagál és sírva fakad. De előfordul az is, hogy valaki röhögő görcsöt kap. Ezek a reakciók normálisak


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Saját részre 1, és ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére!


Telefonos időpont egyeztetés, bejeletkezés szükséges!


Kása Renáta

30-682-39-00

VAGY EMAILEN az  INFO@RAJZOLJMAGAD.HU -n

és a RAJZOLJMAGAD@GMAIL.COM -ON IS LEADHATJÁK JELENTKEZÉSÜKET!

 


FELNŐTT RAJZTANFOLYAMOK  (14 éves kortól )


Budapest 1148 Álmos Vezér útja 58. 

 

2012. Szeptember 14-15-16

 

2012. Október 12-13-14

 

2012. November 23-24-25


Göd  2131 Török Ignác u. 1.   2012. November 10-11-12


Az ár tartalmazza a programhoz szükséges eszközöket! 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kása Renáta
Cég
Pro Firma Consulting Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Álmos Vezér útja 58.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére