Mai­Kupon

3 napos Jobb Agyféltekés rajztanfolyam 14 évtől-99-ig!
Ajándékutalványként is , szeretteinek KARÁCSONYI AJÁNDÉKBA! Az élmény és a siker garantált! (Zuglóban) 30.000 Ft helyett 15.000 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!  ,,légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!” (Paulo Coelho) 

FELNŐTT RAJZTANFOLYAMOK  (14 éves kortól )

Budapest, 14 . kerület Álmos Vezér útja 58.

2013.január.25-26-27

2013.február.22-23-24

2013.április.19-20-21

Az ár tartalmazza a programhoz szükséges eszközöket! 


A 3 nap alatt az alap készségek elsajátításával, képesek lesznek megjeleníteni bármit egy rajzlapon. Mind amellett, hogy egy készséggel lesznek gazdagabbak, magabiztosabbakká válnak, önbizalmuk erősödik, és önmagukról, a világról embertársaikról alkotott véleményük is változik. A változás sosem könnyű, de lehetőségeket indít el. Egy jobb irányban a saját utunkon…

 

Dr. Betty Edwards a jobb agyféltekés rajzolás megalkotója. Egy Los Angelesi középiskolában tanított ahol 5 évig vezette a művészeti csoportot. A gyerekeket figyelve vette észre, hogy milyen nehéz lerajzolniuk azt, ami az orruk előtt van. Nem értette, hogy miért van ez. Edwards elkezdte vizsgálni neurológiai hátterét. Roger W. Sperry Nobel díjas pszichobiológus kutatásait tanulmányozva, vált világossá számára, hogy az emberi agy két eltérő gondolkodásmódot használ. A jobb agyféltekés rajzolás volt, amely gyakorlatban alkalmazta az emberi gondolkodás kettős természetéről szóló felfedezést.A verbális elemző gondolkodás a bal agyfélteke, a vizuális észlelő gondolkodás pedig a jobb agyféltekéhez kapcsolódik.Egy pár mondatban kifejteném, hogy agyunk jobb és bal agyféltekéje milyen szerepet tölt be.


A bal agyféltekénk a racionális gondolkodásunkért, a rövidtávon hamar megjegyzendő feladatok elraktározásáért felel. Időorientált, a matematika, fizika megértését segíti. Részletekben épül fel a gondolkodása, pontos, precíz. A beszédkészségünkért is a bal agyfélteke felel, valamint a félelmeink is itt raktározódnak el. Időorientált.


A jobb agyféltekének az érzelmeink kimutatásában, holisztikus látásmódunkban van szerepe.Kreativitásunkért, intuíciónkért  az emberi arcok felismeréséért és művészi készségeinkért felel. A jobb agyféltekében nem jelennek meg félelmek, itt nyugalom, béke uralkodik. Nem időorientált.

A legnagyobb felismerés az órái alatt nem más volt, mint hogy a rajzolás ugyan olyan részkészségekből áll, mint például a járás, olvasás vagy az írás. Ha megtanuljuk az alapokat, akkor nincs szükség újabb készségeket elsajátítani hozzá.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Saját részre 1, és ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére!

Telefonos időpont egyeztetés, bejeletkezés szükséges!

Kása Renáta

30-682-39-00

VAGY EMAILEN az  INFO@RAJZOLJMAGAD.HU -n

és a RAJZOLJMAGAD@GMAIL.COM -ON IS LEADHATJÁK JELENTKEZÉSÜKET!

Cím:  Budapest, 14 . kerület Álmos Vezér útja 58.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kása Renáta
Cég
Pro Firma Consulting Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Álmos Vezér útja 58.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére