Mai­Kupon

Kategóriák

30 perc Boeing 737NG szimulátoros repülés (akár 7 fő részére) és 4 órás felkészítés egy fő részére most 18.900 forintért 37.800 forint helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Repülni a fellegek felett mindig izgalmas. Lepd meg családodat, hívd el barátaidat, te leszel a pilóta, ők az utasok, de akár helyet is cserélhettek. Váltsd valóra álmodat és oszd meg ezt az élményt barátaiddal, családoddal!  Fél óra szimulátoros repülés és 4 órás felkészítés, 50% kedvezménnyel!

Ha pilóta szerettél volna lenni vagy csak érdekel a BOEING 737-es, szeretnéd megismerni és kipróbálni egy komoly szimulátorban, akkor Neked találták ki programunkat!

Oktatásainkat a vadonatújonnan épült szimulátorközponttal karöltve tartjuk, pilótáink az ő telephelyükön lévő B737NG,  szimulátoron tanulnak, gyakorlatukat ott végzik.Ha nem adatott meg, hogy pilóta lehess, esetleg egyszer majd az leszel, akkor élvezni fogod szolgáltatásunkat. 4 órában megismertetjük Veled a B737NG működését egy volt Malév kapitány segítségével. Képet kapsz a gép vezetéséről, a műszerek felépítéséről, az automatikus rendszerekről és még sok másról, hogy aztán gond nélkül vehess részt a szimulátoros programon, ahol 30 percet fogsz eltölteni. Kipróbálhatod magad az elsőtiszti és a kapitányi székben is. Felkészítő oktatásunkat úgy állítottuk össze, hogy kezdők és haladók is élvezzék az előadást, ahol természetesen bármit meg lehet kérdezni.

Anyagunk alapját a valódi BOEING 737  leírásai képezik, azaz a tanulók a "valódi repülőgépet tanulják", így ígérhetjük, hogy aki hozzánk jelentkezik, az valóban sokat fog megtudni az igazi BOEING 737NG  típusok kezeléséről, műszerezettségéről, automatikájáról, vezetési technikájáról.

 

 

 

 

Az előadásokat Dávid Imre, volt MALÉV BOEING 737NG oktatókapitány tartja, ez garantálja a színvonalat és izgalmas időtöltést, valamint a kiváló szakmai színvonalat!

Tanfolyamaink végén a "frissen végzett" virtuális BOEING 737 pilóták résztvesznek szimulátoros repülésen is, az elméletet azonnal a gyakorlatban is kipróbálva.

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 06/20 453-5738-as telefonszámon.

Szolgáltatás helye: 1133 Budapest, Vág u.2/b.

Weboldal: www.737oktatas.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
PC Pilot Center
Cég
PC Pilot Center Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Vág utca 2/b.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére