Mai­Kupon

Kategóriák

30 perces 3 D-s emésztőrendszeri vizsgálat és laboreredmények vérvétel nélkül (koleszterin, vércukor, vérzsír, máj-és vesefunkciók, hormonok) a Prevenció Központban 4.390 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A gyomor, a bélrendszer, a máj, a hasnyálmirigy összességét hívjuk emésztőrendszernek, és amennyiben ez a bonyolult és összetett rendszer megbetegszik, az nemcsak kellemetlen tüneteket járhat, de komoly szövődményeket is okozhat. Ha szeretnéd megtudni, hogy szervezetedben ezek a folyamatok, hogyan működnek, akkor mi most egy olyan módszert ajánlunk, mely teljes testére kiterjedően kimutatja, hogy az milyen egészségi állapotban vagy! A vizsgálat nemcsak felnőtteknél, hanem 6 éves kor felett gyerekeknél is elvégezhető!A mini emésztőrendszeri vizsgálat az alábbi területeket érinti: 

  • Gyomor.
  • Máj-és epe.
  • Emésztőrendszer és bélrendszer. (vékonybél, vastagbél, vakbél, végbél.)
  • Hasnyálmirigy.
  • Bélflóra.
  • Ásványi anyagok és vitaminok mennyisége a szervezetben.
  • Immunrendszer általános állapota.

A vizsgálat teljesen fájdalommentes és azonnali eredményt mutat sejtszintű pontossággal, amit kiértékelés és életmód tanácsadás követ. Összefüggéseiben vizsgálják az emésztőrendszeri terheléseket és az abból kialakuló betegségeket. A vizsgálat elsődleges célja a megelőzés, illetve a fennálló emésztőrendszeri betegségek, tünetek okainak feltárása. Igény szerint segítenek kiválasztani azt a gyógymódot, terápiát, amire leginkább szüksége van a szervezetednek.


Laboreredmények vérvétel nélkül? 

 

Igen a vizsgálat erre is képes: vércukor, vérzsír (triglicerid), koleszterin, ionok (vas, nátrium, kalcium, kálium, magnézium, foszfor), vesefunkciós értékek (urea, kreatinin), májfunkció, hormonok (inzulin, adrenalin, tesztoszteron, ösztrogén stb.), neurotranszmitterek (acetilkolin, szerotonin).

 

A vizsgálatot mindenkinek javasoljuk, aki emésztőrendszeri panaszai vannak vagy fáradékonyabbak, ingerlékenynek érzik magukat nyilvánvaló okok nélkül, de bárkit, aki pusztán jobban szeretné érezni magát a mindennapokban. Tegyél az egészségedért, gyere el egy vizsgálatra, mert mi elhoztuk Neked kedvezményesen ezt a speciális szűrővizsgálatot, amivel  elkerülheted a betegségeket, és meglévő tüneteid okát derítheted ki.


A vizsgálat lényege: A mini vizsgálat  E.I.S vagy E. S.G testelemző program segítségével történik. A vizsgálat teljesen fájdalommentes. A pár perces géppel történő felmérést egy körülbelül 25 perces konzultáció követi. Maga a mérés 5-6 percet vesz igénybe, majd a számítógépes program elemzi az adatokat és a végén megkapjuk az eredményeket! A készülék a sejtek közötti folyadékokban az anyagok koncentrációját és pH értéket méri elektromos áram segítségével, majd az így kapott adatokból kiszámítja a szerveinkben lévő kémiai elemek mennyiségét. Manapság mindez más orvosi diagnosztikai eljárással még nem érhető el, egyedül sebészeti úton tudnak mintát venni a testszöveteinkből. A vizsgálatra nem kell éhgyomorra menni, nem kell levetkőzni (csak a fém ékszereket kell levenni), napszaktól függetlenül bárhol, bármikor elvégezhető.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon vásárlói a helyszínen 25% kedvezménnyel tudják megvásárolni a cég NaturalHelp Complex 4:1-ben méregtelenítő kúracsomagot 12.990 Ft helyett, most 9.740 Ft-ért! Amennyiben szeretne élni a kedvezményes termékvásárlási lehetőséggel kérjük, hogy azt jelezze az előzetes időpont egyeztetés során!


A termékről bővebb információ az alábbi honlapon olvasható: http://www.esgvizsgalat.hupont.hu/6/naturalhelp-complex-meregtelenito-kura

A vizsgálat a Széna tér közelében található Prevenció Központban vehető igénybe. Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-849-3685. Időpont egyeztetés hétfőtől-péntekig 14-18 óra között!

 

Amennyiben szeretne eltérni az előre egyeztetett időponttól kérjük, hogy azt a vizsgálat előtt legalább 24 órával előbb jelezze, vagy küldjön SMS-t a megadott telefonszámra. Amennyiben nem jelzi új időpont igényét, akkor a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont!


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Prevenció Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Ostrom utca 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére