Mai­Kupon

Kategóriák

30 perces 3D-s mini vizsgálat az endokrin rendszerre és a hormonokra vonatkozóan vérvétel nélkül (pajzsmirigy, mellékvesevelő-, hasnyálmirigy, csecsemőmirigy, általános stresszállapot, vérnyomást szabályozó hormon, inzulin) 4.390 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az endokrin rendszerre jellemző, hogy a szervezetben, a különböző helyeken elhelyezkedő mirigyek által megtermelt hormonok, a vérkeringésbe kerülve, a termelés helyétől távol fejtik ki jellegzetes hatásaikat. Ha szeretnéd megtudni, hogy szervezetedben ezek a folyamatok, hogyan működnek, akkor mi most egy olyan módszert ajánlunk, mely teljes testére kiterjedően kimutatja, hogy az milyen egészségi állapotban vagy! A vizsgálat nemcsak felnőtteknél, hanem 6 éves kor felett gyerekeknél is elvégezhető!A mini endokrin vizsgálat az alábbi területeket érinti: 


  • Pajzsmirigy.
  • Mellékvesevelő.
  • Hasnyálmirigy.
  • Csecsemőmirigy.
  • Szervezet stresszállapota.
  • Vérnyomás szabályozásért felelős hormon.
  • Inzulin.
  • Ösztrogén.
  • Tesztoszteron.


Az endokrin rendszer működése: Szervezetünk megfelelő működéséhez szükséges, hogy a sejtek folyamatos összehangoltan működjenek. Ezt a sejtek közötti "hírközlés" biztosítja, amelynek egyik eleme a hormonok segítségével történő információátvitel. Hormonrendszerünk irányítása szigorúan szabályozott, éppen emiatt nagyon fontos, hogy a szervezet belső elválasztású mirigyei megfelelően működjenek. Hormonrendszerünk bonyolult, és mindennel összefüggő rendszerének a finom szabályozása teszi lehetővé számunkra az egészséges életet. Amennyiben valamelyik belső elválasztású mirigy nem működik megfelelően akkor az kihat az egész szervezet működésre és komolyabb betegségek okozója is lehet.

 

A vizsgálat lényege: A mini endokrin rendszer vizsgálat a belső elválasztású mirigyekre és hormonokra vonatkozóan E.I.S vagy E. S.G testelemző program segítségével történik. A vizsgálat teljesen fájdalommentes. A pár perces géppel történő felmérést egy körülbelül 25 perces konzultáció követi. Maga a mérés 5-6 percet vesz igénybe, majd a számítógépes program elemzi az adatokat és a végén megkapjuk az eredményeket! A készülék a sejtek közötti folyadékokban az anyagok koncentrációját és pH értéket méri elektromos áram segítségével, majd az így kapott adatokból kiszámítja a szerveinkben lévő kémiai elemek mennyiségét. Manapság mindez más orvosi diagnosztikai eljárással még nem érhető el, egyedül sebészeti úton tudnak mintát venni a testszöveteinkből. A vizsgálatra nem kell éhgyomorra menni, nem kell levetkőzni (csak a fém ékszereket kell levenni), napszaktól függetlenül bárhol, bármikor elvégezhető.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon vásárlói a helyszínen 25% kedvezménnyel tudják megvásárolni a cég NaturalHelp Complex 4:1-ben méregtelenítő kúracsomagot 12.990 Ft helyett, most 9.740 Ft-ért! Amennyiben szeretne élni a kedvezményes termékvásárlási lehetőséggel kérjük, hogy azt jelezze az előzetes időpont egyeztetés során! A vizsgálat a Széna tér közelében található Prevenció Központban vehető igénybe. 


Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-849-3685. Időpont egyeztetés hétfőtől-péntekig 14-18 óra között!


Amennyiben szeretne eltérni az előre egyeztetett időponttól kérjük, hogy azt a vizsgálat előtt legalább 24 órával előbb jelezze, vagy küldjön SMS-t a megadott telefonszámra. Amennyiben nem jelzi új időpont igényét, akkor a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Prevenció Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Ostrom utca 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére