Mai­Kupon

30 perces komplex rádiófrekvenciás arc-, nyak-, és tokakezelés a belvárosban, a Mammut Bevásárló Központ közelében! A XXI. Század ráncfelvarrása Tripoláris Rádiófrekvenciával: 13 000 Ft helyett, most 2 450 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A rádiófrekvenciás kezeléseket joggal nevezik a XXI. század ráncfelvarrásának. A rádiófrekvenciás kezelések hatására javul az ernyedt bőr tónusa, növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik a bőr, a kontúrok emelkednek az arcon és a testen, javul a szem alatti táskák, sötét karikák állapota, javul az aknés hegek állapota.


A kezelések teljesen fájdalommentesek és olyan hatékonyak, hogy már az első kezelés után is látható a klinikai eredmény. A kupon 2013. május 31-ig váltható be a helyszínen! A rádiófrekvenciás kezelés eredménye:

 • Kisimítja a ráncokat és mimikai vonalakat, megszünteti a bőr petyhüdtségét, visszaadja az arc eredeti formáját, javítja a bőr állagát, feszesebbé és világosabbá teszi az arcot.
 • Hosszabb távon a nyirokkeringés és vérkeringés egyaránt új életre kel, a kollagénrostok törései mentén a fibroblasztok aktivizálódnak, új kollagén és elasztin struktúrákat képezve. 
 • Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak.


A rádiófrekvencia azt jelenti, hogy a frekvencia azonnal stimulálja a bőr kötőszövetének 70 százalékát alkotó, rugalmasságáért felelős kollagén termelődését, ezáltal újraaktivizálja biológiáját és hihetetlen liftinghatást eredményez. A rádiófrekvenciás energia hő fejlesztő hatása az élő szövetekben régóta közismert. Az emberi fiziológiát kutató tudósok munkájuk során részletesen feltérképezték a rádiófrekvenciás áram emberi szervezetre gyakorolt hatásait. Rájöttek, hogy megfelelő frekvenciák és energiaintenzitások alkalmazásával szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre.

 

A rádiófrekvenciás kezelés nem javasolt az alábbi esetekben: 

 

 • Máj- vagy veseelégtelenség , kiválasztó szervek elégtelen működése.
 • Keringési rendellenesség ,súlyos magas vérnyomás (180/110).
 • Cukorbetegség , súlyos szív érrendszeri megbetegedések.
 • Vérzékenység vagy ilyen hatást kiváltó gyógyszerek /Heparin, Syncumár/.
 • Hasnyálmirigy gyulladás.
 • Beültetett pacemaker, fém implantátumok, endogén defibrillátor.
 • Pajzsmirigy túlműködés.
 • 5 éven belüli daganatos betegség. 
 • Ismeretlen eredetű bőrbetegség, illetve aktív herpesz, fényérzékenységet okozó anyagok használata.
 • Terhesség, szoptatás. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges a szolgáltatónál az alábbi telefonszámon: 06/70-394-7476.

 

A szolgáltatás az alábbi címen vehető igénybe: 1024. Budapest. Retek utca 8. (Fodrászat és Kozmetika, utcáról nyílik az üzlet). A szolgáltató a Mammut Bevásárló Központ oldalában lévő utcában található, mely tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető! 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fekete Gyöngy Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Retek utca 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére