Mai­Kupon

30 perces speciális arcmasszázs a fejen lévő reflex, illetve akupresszúrás pontokon keresztül az egész szervezet regenerálása érdekében, a Jászai Mari tér közelében 1500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ez a masszázs a fejen lévő reflex, illetve akupresszúrás pontokon keresztül az egész szervezetet regenerálja.

A speciális arcmasszázs nem olyan, mint amit a kozmetikai szalonokban kap az arcbőr. Ennek a masszázsnak a hatására a vérerek jelentősen kitágulnak és felgyorsul a tápanyag és a bomlástermékek áramlása a szövetekben.

Az arcmasszázs a bőrre tett jótékony hatásán túl, általános jó közérzetet biztosít.

Nyugtat, frissít, lazít és új energiával tölti fel az ember szervezetét.

 Speciális arcmasszázs:

Nemcsak kozmetikai hatása van, hanem a fejen lévő reflex, illetve akupresszúrás pontokon keresztül az egész szervezetet regenerálja.
A masszírozást mindig valamilyen olajjal vagy masszázskrémmel történik. Hatására a vérerek jelentősen kitágulnak és felgyorsul a tápanyag és a bomlástermékek áramlása a szövetekben.
A masszázs remek módszer az öregedési folyamatok csökkentésére is, hatására a mirigyek által termelt váladék sokkal gyorsabban távozik, a faggyúmirigyek váladéka is folyamatos lesz, tökéletes megoldás a zsírhiányos arcbőr kezelésére, illetve ápolására.

A speciális arcmasszázshoz a következő készítményeket használják: szőlőmagolaj mely ránctalanító, bőrsímító tulajdonságokkal rendelkezik. Aloe alapanyagú készítmények: bőrnyugtató, püffedt, karikás szemeknél ajánlott, fertőtlenítő hatással rendelkezik. Mandulaolaj, kamilla:mindkettő nyugtató hatású.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás a belvárosi Szépítők Házában vehető igénybe!

A kezelés időtartama: 30 perc.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-486-8696, Kapitányné Varga Marikával.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kapitányné Varga Mária
Cég
Szépítők Háza
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernô utca 44
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére