Mai­Kupon

Kategóriák

30 perces vizsgálat az endokrin rendszer és a hormonháztartás állapotára vonatkozóan 5.490 Ft-ért a Natural Life Központban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az endokrin rendszerre jellemző, hogy a szervezetben, a különböző helyeken elhelyezkedő mirigyek által megtermelt hormonok, a vérkeringésbe kerülve, a termelés helyétől távol fejtik ki jellegzetes hatásaikat. Ha érdekli, hogy az Ön szervezetében ezek a folyamatok, hogyan működnek, akkor mi most egy olyan módszert ajánlunk, mely teljes testére kiterjedően kimutatja, hogy az milyen egészségi állapotban van.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálatok hétfőtől-péntekig 9.00-17.00 óra között történek a Natural Life Központban! Pontos cím: 1015 Budapest Ostrom utca 15. Fsz. (Bejárati kaputól jobbra az első ajtó. 31-es kapucsengő)

Időpont egyeztetés kizárólag keddtől-csütörtökig 10.00-15.00 óra között az alábbi telefonszámon: 06/70-886-1613. Amennyiben a szolgáltató telefonszáma foglalt, akkor mindenkit visszahívnak, amennyiben a hívószám nem rejtett!Amennyiben CSAK A VIZSGÁLATRA VONATKOZÓAN szeretne további információt kapni, akkor a szolgáltató hívható hétfőtől-péntekig 10.00-15.00 között!

Ha szeretne eltérni az előre egyeztetett időponttól kérjük, hogy azt a vizsgálat előtt legalább 24 órával előbb jelezze, vagy küldjön SMS-t a megadott telefonszámra. Amennyiben nem jelzi új időpont igényét, akkor a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont! Időpont módosításra maximum 1 alkalommal van lehetőség!

A vizsgálat teljesen fájdalommentes, pontos és orvosilag elfogadott.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Natural Life Központ
Cég
Natural Life Style Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Ostrom utca 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére