Mai­Kupon

30perc kavitációs zsírbontás+ 30 perc cellulitmasszázs 8000Ft helyett 2690Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A cellulit nagyon sok nőnek okoz fejfájást. Sokan sportolnak rendszeresen, diétáznak keményen. Kenegetik magukkal krémekkel, vagy járnak szaunába, hogy megszabaduljanak tőle. Mégsem érnek el látható eredményt. Mi tudjuk a megoldást!Kúránk a narancsbőr tüneteinek, enyhítésére megszüntetésére irányul. Cellulit vagy narancsbőr esetén a laza kötőszövetben zsírsejtek halmozódnak fel, melyeket méreganyaggal, salakanyaggal telített vízburok vesz körül, ennek következtében a bőr egyeletlenné, göröngyössé válik. Ennek okai a helytelen táplálkozás - vitaminhiány, gyorséttermi ennivalók, gyors evés- , valamint a kevés mozgás, a sok idegen anyag bevitele a szervezetünkbe. Főleg a combokon, csípőn, hason, fenéktájon alakul ki.

Amit mi ajánlunk az egy 2 lépéses kezelés, először ultrahangos kavitációval felmelegítjük, fellazítjuk ezeket a lerakódásokat majd a speciális masszázstechnika és olaj segítségével igyekszünk a nyirokkeringés útján eltávolítani a szervezetből. Néhány alkalom után látványos változás érhető el. Bőrünk kisimul, feszesebbé válik és az eredmény centiméterekben is mérhető lesz.

Ha meg akarsz szabadulni a narancsbőrődtől és fogyni szeretnél, válassz minket!
Megfelelő szakértelem, kellemes környezet!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges, 06-70/602-8553!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Opperbest Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1056 Budapest, Nyáry Pál utca 5, 2/3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére