Mai­Kupon

30perc talpmasszázs reflexológiával + 30perc orvosi hátmasszázs 6800Ft helyett 2490Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A mai rohanó és agyonhajszolt világunkban szerintünk mindenki igényel egy kis kikapcsolódást, akár csak egy rövid időre is, amikor elfelejtheti a problémáit ,és csak önmaga kényeztetésére gondol egy teljes ellazulás és megújulás során, mely megnyugtatja és energiával tölti fel. 

 Hátmasszázs

 A felgyorsult életforma, a helytelen testtartás, a gerincdeformitás, a különböző stressz-helyzet egyre jobban megterheli a hát izmait is. 

A háti szakasz anatómiai értelemben a XII. hátcsigolyától az I. hátcsigolyáig tart. A hátmasszázs viszont a keresztcsonttól a nyakszirtig történik, a svédmasszázs alapfogásainak kombinációjával. Masszázskor különösen nagy figyelmet kell fordítani a lapocka izmainak átdolgozására, a fájdalmas izomcsomók megszüntetésére

Frissítő talpmasszázs

 Az ember legjobban igénybevett testrésze a láb. Testünk teljes tömegét lábaink hordozzák, ezért fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk rájuk.A frissítő talpmasszázs hatására az izmok fellazulnak, a láb vérellátása javul, az energia-blokkok oldódnak, a fájdalmak elmúlnak, s így a járás könnyebbé is könyebbé válik. A lábszár lábfej és a talp átdolgozása gyógynövényes krémmel történik.

Talpreflexológia

A talpon közel 70000 érző idegvégződés található. A két talp egymás mellé helyezésével jól láthatóvá válik a test egészének kicsi- nyített mása, tükörképe. Ez teszi lehetővé, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljük. 
 

Egy reflexpont vagy terület érzékenysége vagy fájdalma azt jelenti, hogy a hozzá tartozó belső szervben funkciózavar jött létre, vagy megbetegedés áll fenn. Ebben az esetben a talpon az adott zónában a bőrön és szövetekben eltérés mutatkozik. A reflexpontok masszírozásával /reflexek kiváltásával/ hatást lehet gyakorolni a a központi idegrendszerre, a belső szervek működésére, a szervezet öngyógyító erőinek mozgósítására, az energia-egyensúly helyreállítására. Serkenti a vér és nyirokkeringést, ezáltal erősíti az immunrendszert. Elősegíti a salakanyagok kiválasztását és a szervezetből való eltávolítását. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését, fájdalomcsillapító hatása van.

A reflexológiai kezeléseket addig kell folytatni, ameddig a reflexzónában a bőr és szövetek állapota normalizálódik, ezzel jelezvén a szerv megfelelő működését. A reflexológiai kezelések alatt fokozott folyadékbevitelről gondoskodni kell! Bármikor, bárhol alkalmazható, kortól és nemtől függetlenül. Biztosítja a testi- lelki egyensúly megteremtését. 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A bejelentkezés módja telefonon vagy e-mailen:
Telefon:  06-30-420-6344
E-mail: info@igazimasszazs.hu
Helyszín: Budapesten az Oktogonnál (Bp. VI. ker. Szófia u. 15.)  22-es kapucsengő

vagy új helyszínen is: XIV. Fűrész u. 18/A szám alatti Szépségszalon


Csak előzetes bejelentkezés alapján:

  • hétfőn 9-16-ig  (XIV. Fűrész u. 18/A szám alatti Szépségszalon)
  • kedden 8-13-ig  (Bp. VI. ker. Szófia u. 15.)
  • pénteken: 13-20-ig  (Bp. VI. ker. Szófia u. 15.)
  • szombaton: 8-14-ig  (Bp. VI. ker. Szófia u. 15.)

Lemondás csak 24 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, különben a kupont felhasználtnak tekintjük!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kobzosné Kiss Mária
Weboldal
Szolgáltatás helye
1068 Budapest, Szófia u. 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére