Mai­Kupon

30perc talpmasszázs reflexológiával + 30perc orvosi hátmasszázs 6800Ft helyett 2490Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A mai rohanó és agyonhajszolt világunkban szerintünk mindenki igényel egy kis kikapcsolódást, akár csak egy rövid időre is, amikor elfelejtheti a problémáit ,és csak önmaga kényeztetésére gondol egy teljes ellazulás és megújulás során, mely megnyugtatja és energiával tölti fel. 

 Hátmasszázs

 A felgyorsult életforma, a helytelen testtartás, a gerincdeformitás, a különböző stressz-helyzet egyre jobban megterheli a hát izmait is. 

A háti szakasz anatómiai értelemben a XII. hátcsigolyától az I. hátcsigolyáig tart. A hátmasszázs viszont a keresztcsonttól a nyakszirtig történik, a svédmasszázs alapfogásainak kombinációjával. Masszázskor különösen nagy figyelmet kell fordítani a lapocka izmainak átdolgozására, a fájdalmas izomcsomók megszüntetésére

Frissítő talpmasszázs

 Az ember legjobban igénybevett testrésze a láb. Testünk teljes tömegét lábaink hordozzák, ezért fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk rájuk.A frissítő talpmasszázs hatására az izmok fellazulnak, a láb vérellátása javul, az energia-blokkok oldódnak, a fájdalmak elmúlnak, s így a járás könnyebbé is könyebbé válik. A lábszár lábfej és a talp átdolgozása gyógynövényes krémmel történik.

Talpreflexológia

A talpon közel 70000 érző idegvégződés található. A két talp egymás mellé helyezésével jól láthatóvá válik a test egészének kicsi- nyített mása, tükörképe. Ez teszi lehetővé, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljük. 
 

Egy reflexpont vagy terület érzékenysége vagy fájdalma azt jelenti, hogy a hozzá tartozó belső szervben funkciózavar jött létre, vagy megbetegedés áll fenn. Ebben az esetben a talpon az adott zónában a bőrön és szövetekben eltérés mutatkozik. A reflexpontok masszírozásával /reflexek kiváltásával/ hatást lehet gyakorolni a a központi idegrendszerre, a belső szervek működésére, a szervezet öngyógyító erőinek mozgósítására, az energia-egyensúly helyreállítására. Serkenti a vér és nyirokkeringést, ezáltal erősíti az immunrendszert. Elősegíti a salakanyagok kiválasztását és a szervezetből való eltávolítását. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését, fájdalomcsillapító hatása van.

A reflexológiai kezeléseket addig kell folytatni, ameddig a reflexzónában a bőr és szövetek állapota normalizálódik, ezzel jelezvén a szerv megfelelő működését. A reflexológiai kezelések alatt fokozott folyadékbevitelről gondoskodni kell! Bármikor, bárhol alkalmazható, kortól és nemtől függetlenül. Biztosítja a testi- lelki egyensúly megteremtését. 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A bejelentkezés módja telefonon vagy e-mailen:
Telefon:  06-30-420-6344
E-mail: info@igazimasszazs.hu
Helyszín: Budapesten az Oktogonnál (Bp. VI. ker. Szófia u. 15.)  22-es kapucsengő

vagy új helyszínen is: XIV. Fűrész u. 18/A szám alatti Szépségszalon


Csak előzetes bejelentkezés alapján:

  • hétfőn 9-16-ig  (XIV. Fűrész u. 18/A szám alatti Szépségszalon)
  • kedden 8-13-ig  (Bp. VI. ker. Szófia u. 15.)
  • pénteken: 13-20-ig  (Bp. VI. ker. Szófia u. 15.)
  • szombaton: 8-14-ig  (Bp. VI. ker. Szófia u. 15.)

Lemondás csak 24 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, különben a kupont felhasználtnak tekintjük!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kobzosné Kiss Mária
Weboldal
Szolgáltatás helye
1068 Budapest, Szófia u. 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére