Mai­Kupon

31500Ft helyett 9900Ft 3alkalmas ultra hatékony fogyasztó csomag: tartalmaz 3 alkalmas kavitációs zsírbontást + vákumos nyirokmasszázst a fogyasztandó területen+ 2db flabélost!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kavitácios zsírbontás: Cavi slim ultrahangos géppel,amely egy olyan beavatkozás, melyek során az ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikrobuborékokat hoznak létre, ezen buborékok összeroppanása során, olyan nyomás változás jön létre, melynek során a lokálisan elhelyezkedő zsírpárnák széttörnek, az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyébb bomlás termékek a nyirok rendszeren át a májba kerülnek,ahol a lebomlás megtörténik,majd a vizelettel együtt távozik a szervezetből.


előnye:
- a kezelt területen újak nem jönnek létre
 - a zsírsejtek megszünnek,nem kiürülnek
célja:
    -lokális zsirbontás
    -cellulit kezelés
    -testformálás
    -karcsúsitás feszesités
 
Vákumos nyirok masszázs:
Köpölyözés és a masszázs kombinácíója. Ezzel  a technologiával lehet kezelnii a cellulitot,striákat,az elfáradt bőr regenerálodását,viztelenitia  szöveteket,serkenti a nyirok keringést, ezáltal a kavitált területen jobban távozik a zsír es a méreg anyag.
 
flabélos: testvibrációs tréner: 10 perc alatt egy átlagos edzőtermi 45-50 perces edzésnek megfelelő izom összehúzodást lehet elérni,különösebb megeröltetés nélkül.Gyorsítja az emésztést,gyorsabban égnek el a kalóriák, növeli az izmok munkabirását, erejét, és tónusát, megállitja a csonttömeg vesztést, javitja a vérkeringést, cellulit ellenes, csökkenti a derékfájást, cukorbeteg számára kifejezetten ajánlott ,növeli a vér oxigén szintjét,sérülések okozta izom építését segíti.
 
További kedvezmények, amelyeket a kupon felmutatásával felhasználhat:
 -50 %-os kedvezmény :14000 ft helyett:7000 ft ert: Tű nélküli mezoterápiás arckezelés csomag:A szépségért nem kell szenvedni mert itt az új generációs mezo csomag,amelyfelér a botoxxal.steril analitikai tisztaságú hatóanyagot juttaok be a bőr legméllyeb rétegébe,amit megelőz egy mikrodermabrázió. A hatóanyag bevitel után meg egy arcmasszázzsal zárul. A hatóanyagok egyénre szabottak!!!!
-10 alkalmas flabélos bérlet:5000 ft ért
-smink tetoválás árábol 20 százalék kedvezmény
 -3D műszempilla most 5000ft.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. május 23-ig,, beváltható 2012. július 31-ig!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 06209140825-ös telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
HALF-MOON BT.
Telefon
Szolgáltatás helye
1134 Budapest, Váci út 9-15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére