Mai­Kupon

32db-os színes Ariel Actíve Gél kapszula + 32db-os fehér Ariel Gél kapszula + 1db 3 l-es sárga Lenor öblítő 9650Ft helyett 6750Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az Ariel Active Gél kapszulák egyszerű és kényelmes megoldást nyújtanak a hatékony mosási eredményhez.

Az Ariel Active Gél kapszuláknak két variánsa lehet most a tied. A Color&Style a színes ruhák mosására alkalmas, míg a Mountain Spring a fehér ruháinkat varázsolják patyolat tisztává.

Egyetlen  Ariel kapszula egy teljes adag szennyes tisztává varázsolásához elegendő.

A kapszula külseje műanyagfilmből készült, mely víz hatására feloldódik, így a kapszulában lévő mosószer is teljes egészében feloldódik a mosás során.

A feloldódott Ariel Active Gel kapszula kétszeres töménységű  intenzív gélt bocsát ki,valamint aktív színkímélő összetevőket, folteltávolító hatóanyagokat és vízlágyító enzimeket tartalmaz.Mért használjon Lenort?

Mindenki tapasztalhatja, hogy a Lenorral öblített ruha puha tapintású és rugalmas, viselése pedig kényelmes, mert az anyag nem érdes, nem dörzsöli a bőrt.
De vajon hogyan éri el a Lenor ezt a hatást?
Nos, öblítő használata nélkül a mosás során az anyag szálai felhasadhatnak, rendezetlenül, felborzolódva száradnak meg. A Lenor hatóanyagai megőrzik eredeti szerkezetüket és rugalmasságukat.

Gyorsabb száradás

Mindegyik Lenor öblítők nemcsak puhaságot és frissességet kölcsönöznek ruháinak, de azok száradását is megkönnyítik. Ez a hatás annak köszönhető, hogy a Lenor összetevői a használat során csökkentik a textilszálak vízfelvételét. Ha a ruhát Lenorral öblítjük, a levegőn való szárítás során időt nyerünk, szárítógéppel történő szárításkor pedig energiát takaríthatunk meg.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kupon vásárlása nincs lekorlátozva. Igény esetén több kupont is vásárolhat!

Szállítási költség Budapesten és 30 km-es körzetben: 990.-Ft.

Hiányosan kitöltött megrendelést elfogadni nem tudunk!!

Szállítás az akció lezártát követő 20 munkanapon belül.

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szebényi Roland
Cég
ROYAL EXCLUSIVE Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
2220 Vecsés, ,Tölgyfa u.15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére