Mai­Kupon

Kategóriák

360°- ban forgatható laptoptartó alátét hűtőventillátorral, országos házhoz szállítással a Hasznos Holmik Webáruház kínálatából most 2990 Ft !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A 360°- ban forgatható Laptoptartó segít abban, hogy mindig kényelmesen tudj dolgozni vagy szórakozni annak használata közben. Ajánlatunk segítségével, most nemcsak véded a hátadat és derekadat az esetleges megerőltetéstől, hanem kedvenc laptopodnak is biztosítani tudod a hosszabb élettartalmat az elforgatható laptoptartóba szerelt két hűtőventillátor segítségével. A termékről bővebben:

  • 360°- ban forgatható
  • állítható dőlésszög
  • beépített hűtőventilátorral
  • bárhol használható
  • védi a gépet, hosszabb élettartamot ad
  • mivel forgatható, a dőlésszöge állítható, javulhat a testtartásod
  • könnyű, hordozható

A laptoptartó forgatható, dőlésszöge állítható, ami így lehetővé teszi a kényelmes beállítást, ezzel is javítva a munkát, szórakozást. Földön, kanapán, ágyban, tehát szinte bárhol használható. A két beszerelt hűtőventillátor pedig segít abban, hogy géped élettartalma is hosszabb legyen, hiszen megfelelő hűtés nélkül többet terhelődik, több a fogyasztása, így hamarabb léphetnek fel meghibásodások.
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van kérjük, írjon egy e-mailt, vagy keresse a Hasznos Holmik Boltja ügyfélszolgálatát az alábbi telefonszámon:  +36-20/220-1191.

 

Kérjük, hogy a gyorsabb és gördülékenyebb  kiszállítás érdekében e-meilben legyen kedves megadni az alábbi adatokat: kuponkód, pontos szállítási cím és név.  E-mail: hasznosholmik@digikabel.hu

 

Ügyfélszolgálat elérhető: Hétfőtől-Péntekig: 10-16 óra között. A termékek szállítása postai úton történik, melynek költségét az ár már tartalmazza. 

 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hasznos Holmik Boltja
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére