Mai­Kupon

3D felső tartós műszempilla +1x töltés a 3. héten,
22.000 Ft. helyett, most csak 4.200 Ft.-ért!!!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! Itt vár téged a két Orsi, Viki  és Kriszta, hogy a legmodernebb technikával csodálatossá tegye szemeidet, 3D tartós felső műszempillával.

A felhelyezést nálunk nem szolislány, fodrász, műkörmös teszi fel. Professzionális szakemberként végezzük munkánkat, Szempilla Szakértő Specialista Diplomával rendelkezünk-A szempilla felhelyezése luxuspillákal történik, és csúcsminőségű, biztonságos ragasztót, és nem háztartási pillanatragasztót tartalmaz, mint az olcsóbb 3D szempillák általában. Szempáronként kb 120 pilla kerül felhelyezésre.

Referencia a közel 3000 vendégünk elégedettsége!

Akik ezután tuti, hogy még elégedettebbek lesznek, hiszen az országban egyedülálló módon alsó szempilláik is megújulhatnak. Ahhoz már hozzászoktunk, hogy az utóbbi években a szempilla hosszabbítás a legfelkapottabb kozmetikai szolgáltatások közé sorolható, gyönyörű, hosszantartó és rendkívül kényelmes megoldást kínál. Kíváncsiak vagytok hogyan? Gondoltuk :-) A pillákat szálanként rugalmas ragasztóval illesztjük a saját szempilláidhoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést. Vastagsága a természetes szempillákkal megegyező. A 3D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempilláddal, meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét, s akár két hónapig is eltart. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázatát szinte meg sem kell említeni!  De eddig csak és kizárólag a felső szempilláidra állt ez a lehetőség! Nos, hölgyeim! Végre elérkezett, amit vártatok! Nyugodtan bevallhatja mindenki magának: Igenis hosszabb szempillákat akarok felül! 3D felső tartós műszempilla, amivel elfelejtheted a reggeli sminkelést, hiszen mindig tökéletes formában leszel tőle. Többfajta technikával, kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk. Szálankénti, Y alakú, több szálas dúsító eljárást alkalmazunk, s egyedülálló módon nálunk lehetőség van az alsó pilláid sűrítésére, hosszabbítására is. Az általunk készített pillák 4-6 hétig is fennmaradnak a szemeden! Luxlash, LashXXL , tetszőleges , akár extra hosszúságú pillákat kérhetsz, igény szerint szerint. 

 

Jelen ajánlatunk csakis felső szempilla sűritésre és hosszabbításra értendő!!!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Max 10 perc késést fogadnak el.

Az egyeztetett időpont elött min. 24 órával elötti lemondást fogadják el a szalonban!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kiss Krisztina.
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Népfürdő utca 17/e
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére