Mai­Kupon

3D tartós szempilla + hydroabrázió és luxus hatóanyagos hyaluronos, tű nélküli mezoterápia, 15.500 Ft helyett, most csak 6800 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!3 különböző kezelés, minőségi alapanyagokkal, képzett szakemberekkel, szinte 1 áráért!

3D-s szempilla +Hydroabrázió éstű nélküli mezoterápiás kezelés 56% kedvezménnyel, hogy teljes legyen az átváltozás a nyárra!


3D miőségi szempilla

3D-s szálas , dúsítós, tetszés szerinti, akár extra hosszúságú tartós felső szempilla

-A szempilla felhelyezése luxuspillákal történik, és csúcsminőségű, biztonságos ragasztót, és nem háztartási pillanatragasztót tartalmaz, mint az olcsóbb 3D szempillák általában.

- A felhelyezést professzionális szakemberként végezzük, Szempilla Szakért Specialista Diplomával rendelkezünk

-A töltés ára töredéke a  máshol található lehetőségeknek, tehát érdemes lesz hozzánk visszajárnod, s Budapesten két helyen is megtalálsz minket!

 

Hydroabrázió:

Hámlasztás vízsugárral (hidroabrázió), akár érzékeny, pigment foltos vagy fakó/száraz bőrre!
Zavarnak a ráncok, a pigment foltok, vagy csak sápadt, fakó a bőröd? Ebben az esetben Neked találták ki a hámlasztás vízsugárral (hidroabrázió) kezelésünket, amit most szalonunkban rendkívüli kedvezménnyel igénybe vehetsz!

 hidroabrázió hatásai:

 Fiatalít, ránctalanít, hidratál

 A pigment foltok fokozatosan fakulnak
 Tisztító,baktérium ölő hatású, gyulladáscsökkentő
 Megújítja a bőrt, gyengéden eltávolítja az elhalt hámréteget
 Segíti az eredményesebb hatóanyag felszívódást a kombinált kezeléseknél

Az aknék és hegeik 4-6 alkalmas kezelés eredményeként jelentősen javulnak

A sorozatos vibráció hatására  a szem alatti karikák,szarkalábak,duzzadt szemek, mimikai ráncok látványosan csökkennek, köszönhetően a mélyrétegi vízhiány pótlásának

Túlnapozott, erős szolárium-károsított bőrt helyreállít

Dekoltázs és hát kezelésére is kiváló

Az amerikai férfiak kedvenc kezelése, hiszen tisztít, nyomkodás nélkül, hidratál, ránctalanít, s összesen 20 perc havonta!

 A hidroabrázió nem más, mint az arcbőrön lévő elhalt hámréteg gyengéd eltávolítása, melynek hatására a lelassult anyagcsere folyamatok újra felgyorsulnak, megújul a bőrfelszín, és intenzívebb hatóanyag felvételre lesz képes. Ez a hámlasztó eljárás teljesen fájdalom mentes és még a legérzékenyebb bőrök esetében is bátran alkalmazható. Kezelésünk alkalmanként vagy kúrában ajánlott. Egy alkalom megfelel egy alapos és kíméletes mélytisztításnak, míg kúrában alkalmazva az eljárás segítségével ösztönözhetjük bőrünk önmegújító folyamatait.

Óriási előnye, hogy olyan bőr típusokon is eredményesen és biztonságosan használható, amelyekre szinte semmi nem alkalmazható: a szoláriumozott bőrt szépen felüdíti, nem fényérzékenyít, ugyanakkor az érzékeny bőrök jól tolerálják. Az egyéb erőteljes eljárásokat (mélyhámlasztás, mikrodermabrázió) rosszul tűrő bőrökre pedig valóságos gyógyír. A hidroabrázióval szemben semmilyen allergiás reakció nem ismert.

 


 Mezotherapia :

Jöhet a gyönyörű, feszes, fiatalos bőr! Ehhez kell a manapság az egyik favorit kezelés, a tű nélküli mezoterápia melynek lényege, hogy a legkorszerűbb, magas koncentrációjú hatóanyagok tűszúrások nélkül kerülnek oda és fejtik ki hatásukat, ahol a probléma rejlik.Az arcbőr változásának, ráncosodásának egyik oka, hogy már nem termelődnek megfelelő mennyiségben azok az anyagok (hyaluronsav, vitaminok) amelyek a bőr fiatalságát biztosítják. Az ilyen hatóanyagokat tartalmazó krémekkel csak a legfelső, elhalt réteget kezeljük, amely már nem képes megújulásra. Igazi bőrmegújító hatásuk nincsen, mivel a hatóanyagokat nem lehet így bejuttatni kellő mélységbe, a probléma igazi forrásához. A tű nélküli mezoterápia során ezen bőrmegújító, feszesítő, öregedés gátló, antioxidáns anyagok jutnak el közvetlenül a sejtekhez. Méghozzá hyaluronsav alapú és még 12 fajta hatóanyagból kevert koktél formájában, pl:Organikus szilícium, Hialuronsav, H, E ÉS C- vitaminokat, Asian Centella )


A koktélokat a helyszínen történő felmérés után állítjuk össze, úgy, hogy figyelembe vesszük a korodat és a bőrtípusodat. Mint sok más eszköz, a tű nélküli mezoterápiát végző gép is az orvosi piacon kezdte tevékenységét. Ennek köszönhetően gyógyszer tisztaságú és minőségű terméket kínál. A termékek hatóanyagtartalma és összetétele következtében az orvosi kozmetikum nevet kapták. Ez az egyedüli orvos-esztétikai eszköz a két technológiát kombinál (elektroporáció + elektroforézis), s a kezelés során az ionizálható és a nem ionizálható hatóanyagokat egy lépésben juttatják az irha mélyebb rétegeibe. A készülékkel steril hatóanyagot viszünk be ugyanolyan mélyre, mintha azt tűvel végeznék, és segítségével 14-szer több hatóanyag kerül a felhámba és 40-szer több az irhába, mint a felületileg végzett, gép nélküli kezelések során. A hialuronsav alapú koktélok garantálják a hatását, hiszen magas vízmegkötő és megtartó képességük növeli a bőr hidratáltságát. A tű nélküli mezoterápia alkalmazásával a bőr kisimult, hosszú ideig hidratált és tónusos lesz. Intenzív feszesítő hatást érhető el a fáradt, petyhüdt, vízhiányos bőr ápolásában. Jöjjön hát a gyönyörű, feszes, fiatalos bőr!

Eredmény: 

  • az arc  egészének újrafiatalodása
  • arcfeszesités,
  • a ráncok észrevehető feltöltődése,
  • jobb bőrhidratáltság

Választható:  

  • extra feszesítő és ránckezelő kezelés
  • fiatalító kezelést 30-40 éves korosztálynak. A bőr korai öregedésének késleltetésére és  hidratálására.
  • fiatalító kezelést 40-50 éves korosztálynak, igénybe vett bőrre.
  • rozácea elleni kezelést. Javítja a vérkeringést és erősíti az erek falát,  sejtregeneráló.
  • botox hatású kezelés. Fiatalság aktiváló komplex.   


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés: 0620/ 317-0108

Maximum 10 perces késést, illetve 24 órával a megbeszélt időpont elötti lemondást fogadjuk el.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kiss Krisztina.
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Népfürdő u. 17/e
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére