Mai­Kupon

3x30 perces masszázs bérlet személyre szabottan, mely mellé most minden alkalommal egy 30 perces energetikai fej masszázzsal ajándékozlak meg ! Most mindössze 3000Ft-ért 12.000Ft helyett

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!3x 30 perc relaxáló-frissítő svéd masszázs, melyet most felhasználhatsz három alkalommal, adhatod ajándékba vagy felhasználhatod egyszerre is persze ez esetben csak egyszeri ajándék fej masszázst tudok neked biztosítani. A svéd relaxáló masszázs és reiki energetikai kezelés ötvözete ez, mely egyszerre hat a fizikai testre és a szervezetre, mint a különböző energetikai rendszerünkre.
Az emberi testben történő fizikai elváltozások a lélekben zajló folyamatok következményei, de mivel a Reiki kezelés hat a lélekre és a testre egyaránt, így nagyon hatékonyan lehet eredményt elérni, hogy mielőbb a gyógyulás útjára léphessünk. A kezelés során a vendég teljesen ellazult, stressz mentes állapotba kerül, amely hozzájárul az öngyógyító folyamatok elindításában.

reikivel való feltöltődés, vagy gyógyulás nem feltétlenül akkor szükséges, amikor az ember már kimerült vagy testi tünetekről számol be. A reiki egyetemes energia, melyhez ha csak a nap 10 percében kapcsolódunk egy áldásos 10 percben lehet részünk, megismerve a befogadás, megértés, és saját magunknak nyújtott figyelem áldását! Részei lehetünk az egység állapotának, melyben minden élő-létező egységben, a szeretet állapotában létezik.

Sok szeretettel várok Mindenkit, aki szeretné megtapasztalni a reiki és a svéd masszázst együttesen.

 

  • Svédmasszázs (lazító,frissítő, reaxáló )
  • Lélek-szeretet masszázs
  • Reiki masszázs
  • Reiki nagykezelés
  • Reiki csakrafeltöltés

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Zahn Marina

Telefonszám: 0620/4124326

A kuponokat időpont egyeztetéssel tudod beváltani és kérlek, hogy mihamarabb jelentkezz be időpontért!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
DiBamboo Egészségház
Cég
Zahn Marina
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Ipar u. 2/a B. ép.fsz.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére