Mai­Kupon

Kategóriák

4:1-ben a narancsbőr ellen! Testtekercselés + köpölyözés + nyirok masszázs + cellulit masszázs!
15.000 Ft helyett 2.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A narancsbőr csökkentésére, illetve a narancsbőr kialakulásának megelőzésére ma már számtalan korszerű technológia áll rendelkezésre; a modern cellulit kezelésmódszerei nagymértékben felgyorsítják a folyamatot.A tekercselés különösen hatékony Aloe Vera készítményekkel készül. A kezelés 1,5 órás mely 30 perc nyirok masszázzsal, köpölyözéssel és cellulit masszázzsal telik majd egy órás betekercseléssel folytatódik.


A cellulit nem csak kozmetikai probléma. A zsírsejtek jelentős tömegben felhalmozódhatnak, fájdalmasan nyomhatják az idegsejteket és hajszálereket. A cellulitban szenvedők számára nagyon kellemetlen a gyúró mozdulatokkal végzett masszázs, ráadásul a cellulit szövetek oxigén ellátottsága rossz, emiatt ott csökkent anyagcsere aminek következtében felhalmozódnak a salakanyagok.

 

A felhalmozódott salakanyagokkal teli zsírsejtek nyomják az ereket és a nyirokpályákat, ami miatt pangás alakul ki, és ez, nyomásra fájdalmas lehet. Ezeknek a vendégeknek a testtekercseléseket ajánljuk. 
Ezek a kezelések hasonlóan működnek a nyirokmasszázshoz, a szövetekben lévő folyadékot a nyirokrendszer elszállítja.

A köpölyözés, más néven vákumterápia célja főképpen a salakanyagok eltávolítása, az áthangolás, az új egyensúly kialakítása. Ez a speciális ingerterápia ún. vákumos harangocskák segítségével végezhető el, melyeket a test különböző pontjaira helyezünk el. Kiválóan alkalmazható fájdalomcsillapítás, izom- duzzanatok csökkentése, bőr és kötőszövet keringési zavara esetén. Hippokratész szerint: szabaddá teszi az energiapályákat, elvezeti a mérgező energiákat, a rossz vért, a salakanyagot, a gonosz szeleket, serkenti a vérképzőrendszert, helyreállítja a jing-jang egyensúlyt a szervezetben.

 

Manapság rengeteg méreganyaggal terheljük szervezetünket, melyek lerakódnak testünkben, leterhelik immunrendszerünket, és megbetegszünk. A nyirokmasszázs a salakanyagok kiürítésével segit a gyógyulásban. 

A kezelés 6-10 alkalommal kesz nagyon látvànyos! 

A kupon vásárlói  további kedvezményekben részesülnek! 

Több kupon vásárolható!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Molnár Brigitta
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Csengery u.71.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére