Mai­Kupon

Kategóriák

4 alkalmas csoportos gerinctréning bérlet ülőmunkát végzőknek vagy 4 alkalmas senior torna bérlet az 55 év felettieknek diplomás gyógytornász vezetésével a belváros szívében 6000 Ft helyett 2990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

„A mozgás sok mindenre orvosság, de nincs olyan gyógyszer, amely a mozgást helyettesítené.”
/görög mondás/

Ha egész nap görnyedsz a számítógép előtt, ha eleged van a rendszeresen visszatérő nyak-, hát-, vagy derékfájásból, ha szeretnél javítani a testtartásodon és jól érezni magad a bőrödben, vagy csak egyszerűen nem találod a számodra megfelelő mozgásformát, akkor ez a kupon a megoldás számodra! 

A gyógytorna elemeire épülő gerinctréning abban különbözik más mozgásformáktól, hogy itt egy mozgásélettani szempontból speciálisan összeállított gyakorlatsort alkalmazunk. Aki napi 8-10 órát tölt számítógép előtt, hetente legalább 2-3 alkalommal ajánlott gerinctornát végeznie. Ez segít regenerálni és edzésben tartani a törzs izmait, korrigálni a kezdődő deformitásokat, hogy ezek a szövetek az egész napos terhelés mellett el tudják látni feladatukat  A gyógytornász mindig figyelembe veszi a fokozatosság elvét, alkalmazkodik a résztvevők általános állapotához, alapbetegségeihez, korábbi sérüléseihez, valamint nagy hangsúlyt fektet az ízületvédelemre. Nagy előnye még, hogy nincs korosztályhoz kötve, gyakorlatilag bárki belefoghat és eredményét nem csillogó érmek, hanem jobb közérzet és javuló szellemi- fizikai állóképesség fogja tanúsítani. Arról nem is beszélve, hogy rendszeres mozgással jelentősen csökkenthetjük olyan belgyógyászati betegségek kialakulását, mint a II. típusú diabétesz, magas vérnyomás, elhízás stb…

A stúdió alapelve a céltudatos, egészségorientált élet kialakítása, ahol kortól, nemtől és egészségi állapottól függetlenül mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást. Az ide látogatókat családias környezet, kellemes, hangulatos órák várják.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon a reggel 8.00-kor és 9.30-kor kezdődő órákon használható fel. ( Pontos órarend a www.katagyogytorna.hu weboldalon található.)


Egy ember csak egy kupont vásárolhat.


Az órákon való részvétel előzetes bejelentkezés alapján történik.

Tel: +3620 579-4504

E-mail: katagyogytorna@gmail.com  

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Schneider Kata
Cég
Schneider Kata EV
Weboldal
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Szalay u. 3. 4/6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére