Mai­Kupon

4 alkalmas pilátes bérlet, ingyenes sóterápiával most 8000Ft helyett 4000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az órák a himalájasóland kristálysótermében folynak, így egyben étvezheted a himalája sótéglák színterápiás, feszültségoldó, nyugtató hatását, a sós levegőn tisztíthatod a légutaidat, és erősítheted az immunrendszered. A sós levegő fokozza a teljesítőképességed is, így kevésbé érzed magad fáradtnak az óra után.A Pilates- módszer - amely nevét megalkotója, Joseph Pilates után kapta - egy egészen egyedülálló
mozgásforma, amely ötvözi a "nyugati" világ anatómiai ismereteit a "keleti" mozgáskultúra eszközeivel. A Pilates igazi "mindenkinek" való torna, a kisgyerekektől az idősekig. Kiemelten hasznos lehet az ülőmunkát végzőknek, mert a gerinc körüli izmok megnyújtásával és erősítésével a sok ülés káros hatásai ellensúlyozhatók, a testben levő asszimetriák és izomgörcsök feloldhatóak, így elkerülhető a hát- ésderékfájás. Az irányzatnak nagyon szép alakformáló hatása van, emellett nem tagadja meg rehabilitációs gyökereit sem (Joseph Pilates súlyos sérülései kezelésére dolgozta ki a módszert), így fokozottan kíméli az ízületeket, és nem igényel aerobikos ritmusérzéket.

A gyakorlatok a felületi mozgató izmok mellett fokozottan hatnak a - más mozgásformák által mostohán kezelt - mélyizomzatra vagy más néven stabilizáló izmokra, így a Pilates a test ruganyossá tétele mellett szebb tartást ad, és a mindennapos helytelen testtartások ( ülőmunka, féloldalas terhelés, rosszul beidegződött mozdulatok) korrigálására is szolgál.

A Pilates gyakorlatok helyes kivitelezésének kulcsa a nagyon tudatos légzéstechnika, és a maximálisan a test mozgására történő odafigyelés. Ez - amellett hogy különlegesen jó testtudat érzékelést fejleszt ki - remekül kikapcsolja a mindennapok problémáin őrlődő agyat is, és a teljes test átmozgatásával együtt egy igazi kívül-belül megújító érzést, jobb közérzetet eredményez.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy kuponnal jöhettek párban is.

Az órák minimum 10 fő jelentkezése esetén kerülnek megtartásra!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fuszekli tex
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Csata u. 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére