Mai­Kupon

Kategóriák

4 alkalmas Triomed kezelés és egy alkalmas E.I.S. állapotfelmérés a Prevenció Központban. Cukorbetegség, magas vérnyomás, ízületi problémák, allergia, nőgyógyászati problémák? A megoldás Triomed kezelés,most 9900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Triomed készülék segítségével mellékhatások nélkül olyan krónikus betegségek kezelhetőek, mint cukorbetegség, magas vérnyomás, ízületi problémák, allergiák, autoimmun betegségek. Segítségével csökken a szervezetben a gyulladás, fájdalom, erősíti a szervezet ellenálló képességét. Gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt alkalmazható és ajánlott ez a kezelés!


A négy alkalmas kezelés elején Ön egy E.I.S állapotfelmérés során teljes képet kap szervezete állapotáról. Emiatt az első kezelés kb. 1,5- órát vesz igénybe. Az E.I.S. digitális orvosi vizsgáló készülék néhány perc alatt hatalmas mennyiségű információt gyűjt a szervezetről, melyet konkrét mért értékekkel, szövegesen és 3-Dimenziós illusztrációval jelenít meg. A Triomed kezelés gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt alkalmazható kezelés! A Triomed kezelés a modern tudomány és az űrtechnológia segítségével került kifejlesztésre. Hazánkban ez a kezelés még szinte alig ismert, miközben az űrhajósoknak az űrben töltött idő alatt kötelező ezt a készüléket használni, mivel az űrben nincsenek meg azok a földi rezgések, melyek az élet és a szerveink működéséhez elengedhetetlen. A készülék segítségével harmonizálják a szervezet normális működéséhez szükséges rezgéseket. A Triomed készülék segítségével megóvható az egészség, megelőzhető a betegségek kialakulását, mivel a készülékkel történő kezelés során felére vagy akár harmadára csökkenthető a betegségek rehabilitációjára szánt idő. A mm hullámok hatására a sejtek megújulnak, a törések gyorsabban összeforrnak, a sebek begyógyulnak. Ugyan ez történik a belső szervek szintjén is. A sejtek felveszik az egészséges rezgéseket és elindulnak az öngyógyítás útján. A kezeléseknek köszönhetően a szervezetben általános gyógyító folyamatokat indulnak be, fokozatosan megszűnnek a kialakult gyulladásgócok és segítségével megelőzhető a rosszindulatú daganatok kialakulása is.

 

Az E.I.S vizsgálat modern technológia -az orvosi igényeknek megfelelve- információt szolgáltat a szervek működési paramétereiről, pl. a szív, a vesék, a tüdő, nyirokrendszer, gerinc csigolyák, idegpályák, az emésztőszervek, vagy akár az idegrendszer működési tényezőiről. Igen jól használható kiegészítése az ismert klinikai módszereknek, mivel segítségével olyan eltéréseket, állapotokat is észlelhetünk, amelyeket a hagyományos vizsgálatokkal nem lehet kimutatni. Látványos, háromdimenziós ábrákon jeleníti meg az egyes szervek működészavarait, valamint utal a molekula-szintű eltérésre is (pl. a koleszterin-, a vércukor és hormoneltérések, az elsavasodás, stb.).  Azáltal, hogy részleteiben és átfogóan is vizsgálja a szervezetet, könnyebben lehet folyamatbeli összefüggéseket felismerni. A vizsgálat egyidejűleg 70 klinikai paraméter elemzését végzi el!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálat a Széna tér közelében található Prevenció Központban vehető igénybe. A szűrővizsgálatot E.I.S módszerrel végzik.

 

Előzetes időpont egyeztetés után, az alábbi telefonszámon: 06/20-261-8551.

 

Pontos helyszín: Prevenció Központ. 1015. Budapest. Ostrom utca 15. Fsz. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Prevenció Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Ostrom utca 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére