Mai­Kupon

4 alkalmas Triomed kezelés és egy alkalmas E.I.S. állapotfelmérés a Prevenció Központban. Cukorbetegség, magas vérnyomás, ízületi problémák, allergia, nőgyógyászati problémák? A megoldás Triomed kezelés,most 9900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Triomed készülék segítségével mellékhatások nélkül olyan krónikus betegségek kezelhetőek, mint cukorbetegség, magas vérnyomás, ízületi problémák, allergiák, autoimmun betegségek. Segítségével csökken a szervezetben a gyulladás, fájdalom, erősíti a szervezet ellenálló képességét. Gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt alkalmazható és ajánlott ez a kezelés!


A négy alkalmas kezelés elején Ön egy E.I.S állapotfelmérés során teljes képet kap szervezete állapotáról. Emiatt az első kezelés kb. 1,5- órát vesz igénybe. Az E.I.S. digitális orvosi vizsgáló készülék néhány perc alatt hatalmas mennyiségű információt gyűjt a szervezetről, melyet konkrét mért értékekkel, szövegesen és 3-Dimenziós illusztrációval jelenít meg. A Triomed kezelés gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt alkalmazható kezelés! A Triomed kezelés a modern tudomány és az űrtechnológia segítségével került kifejlesztésre. Hazánkban ez a kezelés még szinte alig ismert, miközben az űrhajósoknak az űrben töltött idő alatt kötelező ezt a készüléket használni, mivel az űrben nincsenek meg azok a földi rezgések, melyek az élet és a szerveink működéséhez elengedhetetlen. A készülék segítségével harmonizálják a szervezet normális működéséhez szükséges rezgéseket. A Triomed készülék segítségével megóvható az egészség, megelőzhető a betegségek kialakulását, mivel a készülékkel történő kezelés során felére vagy akár harmadára csökkenthető a betegségek rehabilitációjára szánt idő. A mm hullámok hatására a sejtek megújulnak, a törések gyorsabban összeforrnak, a sebek begyógyulnak. Ugyan ez történik a belső szervek szintjén is. A sejtek felveszik az egészséges rezgéseket és elindulnak az öngyógyítás útján. A kezeléseknek köszönhetően a szervezetben általános gyógyító folyamatokat indulnak be, fokozatosan megszűnnek a kialakult gyulladásgócok és segítségével megelőzhető a rosszindulatú daganatok kialakulása is.

 

Az E.I.S vizsgálat modern technológia -az orvosi igényeknek megfelelve- információt szolgáltat a szervek működési paramétereiről, pl. a szív, a vesék, a tüdő, nyirokrendszer, gerinc csigolyák, idegpályák, az emésztőszervek, vagy akár az idegrendszer működési tényezőiről. Igen jól használható kiegészítése az ismert klinikai módszereknek, mivel segítségével olyan eltéréseket, állapotokat is észlelhetünk, amelyeket a hagyományos vizsgálatokkal nem lehet kimutatni. Látványos, háromdimenziós ábrákon jeleníti meg az egyes szervek működészavarait, valamint utal a molekula-szintű eltérésre is (pl. a koleszterin-, a vércukor és hormoneltérések, az elsavasodás, stb.).  Azáltal, hogy részleteiben és átfogóan is vizsgálja a szervezetet, könnyebben lehet folyamatbeli összefüggéseket felismerni. A vizsgálat egyidejűleg 70 klinikai paraméter elemzését végzi el!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálat a Széna tér közelében található Prevenció Központban vehető igénybe. A szűrővizsgálatot E.I.S módszerrel végzik.

 

Előzetes időpont egyeztetés után, az alábbi telefonszámon: 06/20-261-8551.

 

Pontos helyszín: Prevenció Központ. 1015. Budapest. Ostrom utca 15. Fsz. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Prevenció Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Ostrom utca 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére