Mai­Kupon

Kategóriák

4 az 1-ben zsírbontás a belvárosban! Már a kezelés után centikben mérhető változás! 20 perc EMS, hullámmasszázs, 20 perc infravörös – és melegterápiával 6.660.- Ft helyett 1.590.- Ft-ért a Kontúr Alakformáló Szalon kínálatából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Komplex zsírbontó csomag, most egy helyen az igényes és konnyen megközelíthető Kontúr Alakformáló Szalon kínálatából. Sokféle tippet és ötletet lehet hallani és olvasni a hatékony alakformálás érdekében, mi most bemutatjuk azt a szolgáltatást, mely hatékonyan is lép fel a felesleges kilókkal szemben. Ez a 4 az 1-ben zsírbontás! Már a kezelés után centikben mérhető változás! 4 hatékony módszer a szebb és formásabb alak érdekében!A kupon tartalma: elektrostimuláció (EMS - 20 perc), hullámmasszázs- 20 perc, infravörös- és melegterápia.

 

EMS: alacsony frekvenciájú áram stimulálja az idegeket, erősíti az izomzatot és szétbomlasztja a felesleges zsírpárnákat.

 

Hullámmasszázs: A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás- és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek. A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelőegységeket, applikátorokat helyezünk fel. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy komputervezérelt, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére. Az infravörös, melegterápia a hullámmasszázs ágyba van beépítve. Ez a kezelés az energiát arra használja, hogy közvetlenül behatoljon a szövetekbe 4 cm-t meghaladó mélységben. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. szeptember 13-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: +36-30/716-5443. Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudsz időpontot egyeztetni kolléganőinkkel, küldj SMS-t és visszahívunk!

 

Lemondást csak a megbeszélt időpont előtt 24 órával tudunk elfogadni, ellenkező esetben a kupont beváltottnak tekintjük.

 

Kontúr Alakformáló Központ pontos címe: 1085 Budapest, József körút 19. D lh. IV. emelet (46-os kapucsengő)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kontúr Alakformáló Központ
Cég
Kontúr Központ Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, József körút 19. D lh.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére