Mai­Kupon

4 korsó Staropramen világos sör, 4 x 4 cl Jamesson whiskey társaságában.....a Lochness Pub-ban 4.240.- Ft helyett, MOST CSAK 2.540.- Ft-ért!!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mérsékelt árakkal várja vendégeit a belvárosi hangulatos kis kocsma, és ezzel a kuponnal még nagyobb kedvezménnyel tudsz fogyasztani.

4 korsó Staropramen csapolt világos sör mellé 4* 4 cl, Jamesson whiskey

Jó kedvvel hangolódjatok rá már a LochNessben az esti bulira most hihetetlenül kedvező áron! 

 

Várunk szeretettel!A hely az V. kerületi Szerb utca egyik pirosas, galériázott gyöngyszeme. A rekonstrukciós munkálatok már befejeződtek, aki biciklivel közelít, triálosra veheti a figurát, de ezért az átmeneti kellemetlenségért kárpótol a hely tényleg angol (skót) kocsmákat idéző hangulata, ráadásul végre abszolút nem „romkocsmás” sör árakért.Egy mende-monda azt mondja, hogy az ELTE ÁJK épületének tövében néha megfordul Nessie, a Loch Ness-i szörny, ha a skót felföldön már unja a banánt, mert ott mindenki őt lesi. A Loch Ness Pub hangulatos. Szinte kedvem támadna a skót Rangersnek a Manchester United ellenében egy meccs erejéig üvöltve szurkolni, ír Guinnesst vedelni, és a végén szaladni a vérszomjas brit huligánok elől. Bár az árak belvárosiak, cserébe minőségi italokat csapolnak, a minőségi italokhoz tartozó minőségi poharakba. 

Ha megkaptad a napi betevő söröcskét és helyet foglalsz rögtön végig lehet szemlélni a nem mindennapi keksz gyűjteményt és mivel bőven akad a hazai sör gyártók kollekcióiból is, még nosztalgiázhatsz is egy kicsit.

A jó kocsmahangulat mellé legalább kaptunk egy kis szelet Skóciát is a sör mellé.

Staropramen világos sör 0,5 dl 480.- Ft

Jamesson whiskey             4 cl 580.- Ft

A Jamesson a világ legkelendőbb ír whiskeyje, több mint 17 millió litert adnak el belőle évente világszerte, a világ több mint 75 országában kedvelik. A világ legdinamikusabban fejlődő whiskeyjének számít.

                                                                                            

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltása előzetes bejelentkezés szükséges a 06-1-798-6161 számon várjuk hívásodat!


Nyitva tartás:

Hétfőtől-Péntekig:    10-24 óráig

Szombat, Vasárnap:  14-23 óráig

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
LochNess Pub
Telefon
Szolgáltatás helye
1056 Budapest, Szerb utca 17.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére