Mai­Kupon

Kategóriák

4 órás intenzív, kiscsoportos, személyre szabott sminkoktatás képzéssel a Gold Business Club jóvoltából, most 50% kedvezménnyel 7620 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szeretnéd megtalálni a stílusod? Sikerre és magabiztosságra vágysz? Üzleti tárgyalásra, állásinterjúra mész, és nem tudod, hogy milyen smink illik hozzád? Akkor ez az ajánlat Neked szól. Az intenzív sminktanfolyamon megtanulod, hogy hozd ki magadból a legjobbat, és legtöbbet! A sminkoktatás során a kizárólag professzionális termékeket biztosít számotokra az szolgáltató. Képzett, profi sminkesünk, Oriskó Eszter elárulja Neked a jó külsőhöz szükséges titkokat, a szép sminkhez a legjobb tippeket. Nagy tapasztalattal rendelkezik esküvői sminkek elkészítésében, több alkalommal sminkelt divatfotózásokon, szépségversenyeken. Bízd rá magad és sajátítsd el a praktikákat, hogy a nyári bulikban te legyél a legszebb! Vedd észre szépséged, alakítsd ki saját stílusod, szakemberünk ebben segít Neked. Üzleti klubunk hétvégi oktatásain kellemes környezetben tanulhatsz, új üzleti és emberi kapcsolatokra is szert tehetsz. Welcome drinkkel fogadunk, de azon felül a klub színvonalas presszójában 20%-os kedvezmény illeti a hallgatókat, a frissítő italokat pedig hoszteszeink szolgálják fel Neked.

 

A GBC fodrásza, Biár Csaba, a sminkoktatáson résztvevőknek egyszeri alkalommal 50%-os kedvezményt biztosít hajvágásra, frizura elkészítésére egy általatok közösen választott időpontban!

 

A belváros szívében található klubunkat könnyen megközelítheted bármilyen közlekedési eszközzel.

 

  • A 4 órás, intenzív és egyénre szabott képzésünk megtanít Téged, hogy a nap bármely időszakában, alkalomhoz és öltözékhez illően készíthesd el sminkedet.
  • Az oktatások szombaton és vasárnap 10-14h-ig tartanak, maximális csoportlétszám: 3-4 fő.
  • Kizárólag professzionális szépségipari termékekkel dolgozunk, de elhozhatod magaddal a saját sminktermékeidet is és használatukkal kapcsolatban tanácsokat kaphatsz.
  • Az ár magában foglalja az írásos segédanyagot is, amit természetesen az oktatás végén haza vihetsz magaddal.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás helyszíne: Gold Business Club, 1073.Budapest, Kürt u.15.


Előzetes bejelentkezés szükséges! 06-70/633-1489 telefonszámon vagy az eszter.orisko@gbclub.org e-mail címen. További információért keresd Esztert az elérhetőségeken Hétfőtől – Péntekig, aki megválaszolja minden felmerülő kérdésed vagy bővebb tájékoztatót küld neked.


Az oktatáson résztvevők létszáma: A képzés 3-4 fős kiscsoportokban zajlik, teljesen egyénre szabottan (18 év alatt szülői beleegyezés szükséges!)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gold Business Club
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1073 Budapest, Kürt utca 15
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére