Mai­Kupon

4 órás paintball játék teljes felszereléssel, 50 golyóval és korlátlan ásványvíz fogyasztással a Paintball Parkban 3500Ft helyett 1300 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 

Szeretnéd barátaiddal együtt kiereszteni a fáradt gőzt? A kocsmatúrák unalmasak? A nyaralgatás pedig sokba kerül? Válassz olyasvalamit, ami akkora élménydózist ad, ami még télen is tartja benned a lelket! Szerezz örömet barátaidnak és hívd el őket egy paintball partyra, Budapest határától alig pár perc távolságra, Budaörsre!
Szeretnéd barátaiddal együtt kiereszteni a fáradt gőzt? A kocsmatúrák unalmasak? A nyaralgatás pedig sokba kerül?

Válassz olyasvalamit, ami akkora élménydózist ad, ami még télen is tartja benned a lelket! Szerezz örömet barátaidnak és hívd el őket egy paintball partyra, Budapest határától alig pár perc távolságra, Budaörsre!

A paintball nem csak egy vicces játék, sporttevékenység is. Története az 1970-es évekig nyúlik vissza, amikor James Hale egy saját gyárában kitalálta, megtervezte és szabadalmaztatta a paintball markert, ami csak a későbbiek folyamán vált sporteszközzé. Hale a paintball marker kifejlesztése közben még nem látta az eszközben rejlő lehetőségeket és éppen ezért nem is a hobbi – valamint sportcélra találta ki – az első paintball markert fák és haszonállatok megjelölésére használták. Szórakoztató szabadidősporttá körülbelül egy év elteltével vált.

1981-ben került megrendezésre az első játék 12 versenyzővel, ahol már olyan paintballpisztolyokkal játszottak, amiket egyaránt használtak erdészek a fák-, illetve gazdák a haszonállatok megjelölésére és a sport szerelmesei egyaránt. A játék neve „Zászlószerzés” volt, aminek első győztese megszerezte az összes zászlót egyetlen lövés nélkül.

Azóta persze átalakult és sokat fejlődött a játék, a világon rengeteg pályát alakítottak ki és hamar közkedveltté vált a paintball, hiszen bárki is bújik a védőruhákba újra gyermeknek érezheti magát. A Paintball Park pedig a „lövöldözős-bújócskázás” mellett még arról is gondoskodik, hogy a játék alatt ne tikkadjatok ki!

Lepd meg barátaidat egy igazán extrém közösségi élménnyel a megújult Paintball Parkban!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 06/20 4064452-es telefonszámon.

Nyitvatartás: H-V 8:00-20:00

A játékra min. 8 fő jelentkezése szükséges!!!!! A kupon 50 db golyót tartalmaz, minden további golyó 10 Ft/ db.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Paintballpark Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2040 Budapest, Vasút utca
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére