Mai­Kupon

Kategóriák

45 perces talpmasszázs és reflexológia állapotfelméréssel 1.790 Ft-ért a Corvin sétány közelében! Foglalja le kuponját 550 Ft-ért, a fennmaradó 1.240 Ft a helyszínen fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A talpmasszázs több ezer éves népi gyógymód, mely kiválóan alkalmazható krónikus betegségekben, emellett hatékonyan segít heveny problémáknál is. A masszázst segítségével szervezetében elindulnak a méregtelenítési és gyógyulási folyamatok.  A talp idegellátása rendkívül gazdag. Több mint 70 000 idegvégződés található rajta, így különösen alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészére hatást gyakoroljunk. A talp masszírozása a megfelelő pontok ingerlésével növeli a hozzá rendelt szerv vérbőségét, javítja az anyagcseréjét, a nyirokkeringését, ezáltal mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit. Hatékonyan alkalmazható betegségek megelőzésében, orvosi kezelések kiegészítéseként, rehabilitáció során. Amit a talpmasszázsról és annak hatásáról érdemes tudni:

 

  • A talpmasszázs mint gyógyulást segítő terápia, ma már az orvoslásban is elfogadott. A természetes gyógymódok célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet saját gyógyító erőit.
  • A szerv energiaszintjét növelik a talp masszírozásával. A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul a szervezet anyagcseréje és nyirokkeringése. A talp masszírozása nem csak méregtelenítésre hanem megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas.

 

Talpmasszázs célja:


  • Az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését is.
  • A helytelen táplálkozás, életmód következményeként káros anyagcseretermékek szaporodnak fel a szervezetben, és ha nem tudnak természetes úton eltávozni, a szervek károsodnak, a reflexzónákban lerakódások képződnek, a szervezetben energiablokkok alakulnak ki, emiatt romlik a sejtek anyagcseréje, a szervek, szervrendszerek működése.
  • A talpmasszázs segít megőrizni a testi-lelki egészséget, megelőzni a betegségek kialakulását.

Miért hasznos a talpmasszázs?

  • A talpmasszázs a legrégebbi kezelési módok egyike. Több ezer éves múltra tekint vissza, lényege a testi és lelki egyensúly helyreállítása.
  • A masszírozás serkenti a vér és nyirokkeringést erősíti az immunrendszert, szabályozza a hormontermelést, feszültséget old és fájdalomcsillapító hatása van, valamint késlelteti a szervezet öregedését.
  • Ne feledje, hogy szervezete még hatékonyabban szabadul meg a felhalmozódott méreganyagoktól, amennyiben sok folyadékot fogyaszt!

A talpmasszázs segít az alábbi tünetek hatékony kezelésében:

  • feszültség és a stressz okozta tünetek, migrén, fejfájás, emésztési zavarok, álmatlanság, hormonális működészavarok, sportsérülések, izommerevség, hátfájás kezelésére, menstruációs zavarok, légúti megbetegedések, allergiás tünetek gyógyítására, szervezet méregtelenítése.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30--543-8351. 

 

Egy vásárló saját magának ill. ajándékba 2-2 darab kupont vásárolhat! 

 

Pontos cím: 1081 Budapest, Práter u. 23. ChocOrange Szalon

 

A szolgáltatást egészségügyi szakember végzi, a Corvin sétány közelében található szalonban.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ChocOrange Szalon - Varga Ildikó
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Práter utca 23
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére