Mai­Kupon

5 alkalmas ( 5x30 perc ) hullámmasszázs bérlet, 70 % kedvezménnyel a Sylvia Szalonban, csak 4.990 Ft-ért!!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A hullámmasszázs élénkíti a vér- és nyirokkeringést,segít kiüríteni a méreganyagokat a szervezetből,bőrfeszesítő hatású.

Már az első 20 perces kezelést követően tapasztaljuk,hogy lábaink könnyebbek,felszabadultságot érzünk. A kezelések hatására csökken a comb, a fenék, a derék körfogata,a bőr szebb lesz, a narancsbőr kezd eltűnni, a nyirokkeringésünk pedig normalizálódik. 

A hagyományos masszázs hatékonyságának többszörösével ható nyirokmasszázs, amely a testünkbõl a salak- és a méreganyagokat távolítja el, valamint a kötõszövet feszességét állítja helyre.

Tartós fogyás nem érhető el gépi kezelések, egészséges étkezés és bő folyadékfogyasztás nélkül!

 

Ha fitt és karcsú szeretnél maradni és megszabadulni mindenféle zsírtól és salakanyagtól, ami csak a szervezeted terheli, akkor próbáld ki a hullámmasszázs, amely csökkenti a cellulitiszt és karcsúsít, elnehezült lábaidat felfrissíti, és egyúttal kellemesen ellazít.

 

A közelmúltban fejlesztették ki ezt az új, gépi úton történő masszázstechnikát, melynek során a készülék egy derékig érő nyomásterápiás csizma segítségével a lábfejektől a hasig levegőt pumpál, így hullámszerű masszázst végez. A hullámok periodikusan, ritmusosan követik egymást, végighömpölyögnek a testeden. Itt az alkalom, hogy felpezsdítsd magad és kipróbáld ezt az új masszázst!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS: 0630/ 2922881 Tóth Ági

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sylvia Szalon
Cég
ZIZO2000 Bt.
Telefon
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Örs vezér tere 13 / 43-as kapucsengő
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére