Mai­Kupon

5 alkalmas BEMER terápiás kezelés, alkalmanként 20 perc + 1 alkalmas ajándék 20 perces hátmasszázs, most csak 5000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Stresszes? Nem tud aludni? Kimerült? 
 

Növelje vitalitását BEMER terápiával!
 

A városiasodás, illetve az iparosodás folyamatai alapjaiban változtatták meg az emberek időhöz való viszonyát. Az emberek hagyományosan a természeti időciklusokhoz alkalmazkodtak, majd a modern társadalmak életét elsősorban a mesterséges, óra szerinti időbeosztás határozza meg. Szervezetünk pedig igyekszik lépést tartani a változással, de ez nem megy mindig zökkenőmentesen.
Álmatlan éjszaka után reggel kimerülten ébredünk, kevesebb munka után is fáradtnak, túlterheltnek érezzük magunkat. 
Manapság általánosan ismert az, hogy a testi és lelki teljesítmény – korlátozottság túlnyomó többségének és ugyanígy számos betegségnek a hátterében is a mikrokeringés zavarai állnak, illetve az, hogy egy betegség lefolyását a mikrokeringés funkciója alapvetően befolyásolja.
A mikrokeringés megfelelő részvétele nélkül szervezetünkben semmilyen regenerációs, gyógyulási vagy helyreállítási folyamat nem lehetséges.
A mikrokeringés zavara a legtöbb esetben a véreloszlás zavarát jelenti a mikroerek hálózatában. Attól függően, hogy ez a káros véreloszlási állapot meddig áll fenn, betegségek léphetnek fel, vagy ez a betegségek lezajlásának folyamatait hátrányosan befolyásolja.

A  BEMER technológia egyidejűleg stimulálja a szervek vérellátásának szabályozását helyi és fölérendelt szinteken. Az új, különleges és világszerte egyedülálló jelkonfiguráció mind a nappali, mind pedig az éjszakai fázisban gondoskodik a hatásfok és hatás időtartamának további fokozásáról.


A BEMER terápia hatására éjszaka nő a nyirokkeringés sebessége, javul a májnak, a vesének a mikrocirkulációja. Ezáltal a szervezetünkben felhalmozott salakanyagoktól gyorsabban szabadulunk meg. Ez a reggeli vizelet koncentráltabbá-, savasabbá válásban nyilvánul meg.
Ezáltal nő a sejtjeinknek a teljesítőképessége.

A legújabb kutatási eredmények azt mutatták, hogy az éjszakai órákban a vér újraelosztása egy végbe a szervezetben, ezért az immunológiai folyamatok is sokkal nagyobb jelentőséggel bírnak ebben az éjszakai alvási időszakban, mint azt korábbi ismeretek alapján feltételezhető volt.
Ezért a nappali kezelések kiegészítéseként az alváshoz egy további, speciális jelalak-konfiguráció került kifejlesztésre.
Mindenki számára fontos, de különösen a rehabilitálandó és idősebb vagy fertőzésre hajlamos emberek esetében van nagy jelentősége az alvási fázisban történő testi szabályozási- és regenerációs folyamatoknak.

 

Főbb hatások:

  • hosszabb mélyalvási periódus
  • a szervezet savkiválasztásának javítása (reggeli vizelet pH csökken)
  • csökken a fertőzésekre való hajlam
  • a regeneratív és helyreállító folyamatok erősítése

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 5 alkalmas BEMER terápiás kezelést, mely alkalmanként 20 perc + 1 alkalmas ajándék 20 perces hátmasszázst tartalmaz.

Időpont egyeztetés: +36 30 6869 050, +36 70 9454 932

Bővebb információ: www.magnesterapia.co


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kálmán Andrea
Weboldal
Telefon
+36 30 6869 050, +36 70 9454 932
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Dolmány u. 38.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére