Mai­Kupon

5 alkalmas EMS edzés 27500 Ft helyett most 9990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egész nap rohansz munkába, megbeszélésre, bevásárolni és a családra szinte már nem is jut idő. Ebédre jobb esetben bekapsz valami egészségtelen gyorskaját, vagy semmit. Mozgásra, pihenésre nincs időd. A ruhaméreted évről évre növekszik. És ki tudja, hogy ez meddig folytatódik még ez így. Majd holnap, majd a jövő héten majd jövőre elkezdesz változtatni? Nem. Kezd el azonnal! Ne halogasd!Elektromos izomstimuláció révén kis erősségű váltóáram ingerli az izmokat, melynek során azok összehúzódnak majd ellazulnak. Az eljárás rendkívül hatékony, egyszerre dolgoztatja meg a test 8 főbb izomcsoportját anélkül, hogy az ízületeket megterhelné.
Ezen kívül a váltóruhával sem kell bajlódnod, mosnod, és egész nap magaddal cipelned, mert azt is biztosítjuk számodra. A bónuszodba beletartozik a törölköző, tusfürdő, hajszárító használat, a személyi edző.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges, 06-70/602-8553!

 
 
 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Opperbest Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1056 Budapest, Nyáry Pál utca 5, 2/3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére