Mai­Kupon

Kategóriák

5 alkalmas hónalj,bikinivonal,vagy teljes intim szőrtelenítés IPL technológiával!
40.000 Ft helyett 3.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Remek dolog azzal foglalkozni, amit szeretek, és ezt a csodálatos érzést kívánom átadni vendégeimnek, tanítványaimnak. Folyamatosan képzem magam, hogy mindezt magas színvonalon tehessem, jómagam, vendégeim és tanítványaim fejlődése érdekébenAz IPL szőrtelenítés első alkalmát 2014. január 15-ig el kell kezdeni. Kuponkóddal!

A többi alkalom megbeszélés szerint!Az IPL vagyis a villanófényes szőrtelenítés a leghatékonyabb eszköz a nem kívánt szőrszálak ellen.

 

A MANU-600 egyedülálló, kiemelkedően magas energia sűrűségű, 50J/cm²-es, széle sávú fényhullámhossz elérésére képes 430- 1200 nm hullámhossztartományban. Az impulzus idő hossza, a beállított energia időbeni elnyújtása személyre és a kezelendő problémára tekintettel külön- külön is beállítható. Ezekkel a különleges tulajdonságokkal az egyéni igényekhez alkalmazkodva a legoptimálisabb kezelés állítható be. A szelektív fototermolízises gépek közül is kiemelkedik a legújabb fejlesztésű kristályszűrőivel, melyek a kezeléshez a legmegfelelőbb tartományban szűrik a fényt. Kezelés közben a szövetek nem melegszenek át, nem sérülnek, mindez a speciális impulzus, a MANU-600- ra kifejlesztett π impulzusának köszönhető. Levágják az impulzusok csúcsait, nincs égető hatás, mert az egyik legkorszerűbb xenon lámpával látták el. Az 50J/cm² energia az egyik biztosítéka a hatékony kezelésnek. A -5 fokos progresszív fejhűtés biztosítja a hatékonyságot, a kezelőfej akár 12 óra folyamatos üzemelésre is képes, munka közben sem a kezelt szövet, sem a környező szövetek, sem a fej nem melegszenek át. Az IPL –villanófény MANU-600 az esztétikai hibák mindegyikére kiterjedő kezelési rendszer.

 

 -tartós szőrtelenítés (A villanófényes kezelés során a széles spektrumú fény energiája a melanin-sejtekben hővé alakul, ezzel elpusztítja a szőrtüszőt, meggátolva ezzel a szőrszál újranövekedését.)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Telefonos időpont egyeztetés szükséges!

Bejelentkezés: +36 (30) 971-7676

Helyszín: Angyali Érintés Szépség-Ezo Központ Kft. 
1094 Berzenczey utca 3.

Nyitvatartás: Hétköznap 8:00-20:00 (Telefonos bejelentkezés szükséges!)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angyali Érintés
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Berzenczey utca 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére