Mai­Kupon

5 alkalmas japán manikűr bérlet 23.000 Ft helyett 11.500 Ft-ért, 50%-os kedvezménnyel az ápolt körmökért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Japán Manikűr visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. Hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek! Pedikűrnél is rendkívüli hatás érhető el vele.A japán arisztokrácia korábban titkos eljárása. Visszadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést.

A köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a szikrázó fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). A hatóanyag mindenféle vegyi anyagtól mentesek!Használat módja: A kezelést havi két-három alkalommal javasoljt.  A félszárazHatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. A méhviasztól erősödik a köröm, a kezelésétől élénkül  krém a hatóanyag körömbe jutását, a por  pedig a hatóanyag körömbe zárását, a köröm védelmét és fényesítését hivatott ellátni.
Javasolható a kezelések között heti két-három alkalommal a porral  történő ápolás megismétlése.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges.

További szolgáltatások az üzletben: kozmetika, fodrászat, masszázs.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fodrászat
Cég
Show-Haj fodrász szövetkezet
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Tisza u.12.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére