Mai­Kupon

Kategóriák

5 alkalmas kavitációs komplex nagy zsírbontó kezelés narancsbőr eltüntetésére + nyirokmasszázzsal 5.990 Ft-ért 18.000 Ft helyett a Happy Day masszázs szalonban. Nyár végi bérlet akció!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nem jönnek rád a ruháid? Szűk a hosszú nacid? Menj biztosra, fogyj, formálódj kombinált kezeléssel! Mindenki azt gondolja, ismeri a fogyás legjobb módszerét, mégis sokan elbuknak a kísérletezésekben. Ki azt mondja, elég, ha spártai módon, minden nap mozogsz, más azt hiszi, a koplalás hozza meg a kívánt hatást. Ha sanyargatod magad, ha megvonsz minden finomat magadtól, attól lehet, hogy időlegesen kisebb méretet hordasz, de a szervezetedet kimeríted. Így könnyen visszacsúszhatsz, és máris a jojó effektusnál tartasz.

Az ajánlat tartalma:

                 kavitációs zsírbontást

                 nyirokrendszer átvizsgálást,masszázst. A kezelés alkalmanként 30 perc.
Inkább keress egy megbízható módszert, amellyel belső változásokat indukálnak! A zsírok szétrobbantásával tényleg a kényes területeken hatnak, de ez még nem lenne elég! Fontos, hogy a felszabadult anyagokat, mérgeket ki is vezessék a szervezetedből! Ezt a célt a nyirokmasszázs szolgálja. A Happy Day Masszázs Szalon komplex kezelésével elérheted, hogy a tükörbe nézve egy elégedett, vékony nő nézze vissza Rád!

A kavitáció egy alternatíva a műtéti úton történő zsírleszívás helyett. Jelenleg az egyik leghatékonyabb fogyókúrás eljárás! Egy alkalommal 1 cm-et is karcsúsodhatsz! A kavitációs ultrahang készülékkel szétrobbantják a zsírokat a kis teljesítményű és alacsony frekvenciájú ultrahanghullámokkal.

Ezek után a kifolyt zsírt a nyirokmasszázs segítségével kiürítik a szervezetedből. A fejlett alakformáló kezelés nem csupán a zsír, hanem a narancsbőr kezelésben is fantasztikus! A kavitáció stimulálja a vérkeringést, így új kollagén termelődik - ennek eredményeképpen javítja a cellulitiszes bőrt. Ez a módszer rendkívül jól működik a nehezen formázható területeken.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. szeptember 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához előzetes időpont egyeztetés szükséges a 36/30/347-5135-ös telefonszámon, hétköznap ( hétfőtől péntekig ) 10 és 18 óra között lehet bejelentkezni.

A masszázs szalon nyitva tartása: H-P 13:00 - 21:00, szombaton igény szerint.

Lemondani a felhasználás előtt min. 24 órával lehet munkanapokon, egyéb esetben a kupont felhasználtnak tekintjük!

Happy Day masszázs & egészség 1023 Budapest, Török utca 5., 2 em 1 -es ajtó, 6-os kapucsengő 

Lejárt kupon beváltása esetén a Szolgáltató kezelésenként 1.000,- Ft felárat számít fel!


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Happy Day Masszázs Szalon
Cég
Gólyahír Medical Center Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1023 Budapest, Török utca 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére