Mai­Kupon

5 alkalmas magán jóga bérlet 15500Ft helyett 6750Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egyre több külföldi kórház ismerte már fel, hogy a betegek mentális megerősítése óriási szerepet játszik a gyógyulásban, nem meglepő hát, ha az egészségügy „kínálatában” a meditáció is megjelenik. Nyugaton például egyre több kórházban és klinikán tanítják a zen buddhista meditációt, melynek segítségével az abszolút tudatosság állapotának élményét tanulják meg a páciensek.

 

 


 
Orvosok és gyógyítók vallják, a tudatosság egy olyan belső eszköz, ami mindenkiben benne van, s ami segít, hogy megküzdhessünk a mindennapi stresszel, érzelmi konfliktusokkal, fájdalommal és betegséggel. Vizsgálatokkal bizonyították, hogy a meditáció csökkenti a krónikus fájdalmat, a depressziót, a szorongást, és számos lelki probléma feldolgozásában is hatékony eszköz.

A hatha jóga a testre, a lélekre és az energetikai rendszer egyensúlyban tartására is tökéletes mozgásforma. Mivel magánóráról van szó, ezért a jóga személyre szabott, csak Önnel foglalkozom, az igényeinek megfelelően lazítunk,  izmosítunk és feloldjuk a stresszes blokkokat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

- A kupon felhasználásához előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges a 0620/275-2850 –es telefonszámon!

- Lemondás 24 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, különben a kupont felhasználtnak tekintjük!

 


Beváltó hely


-2220 Vecsés, Fő út 192/a

 

Klára Masszázs és Jóga Stúdió

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Klára Masszázs és Jóga Stúdió
Weboldal
Szolgáltatás helye
2220 Vecsés, Fő út 192/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére