Mai­Kupon

5 alkalmas tartós és fájdalommentes ÉHSÉGCSÖKKENTŐ FÜLMÁGNES KEZELÉS a hatékony fogyókúrához 9900 Ft helyett most csak 4990 Ft a Luxury Body Care & Nails szalontól!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! A túlzott étvágy csökkentésére és a teltségérzet előidézéséhez, a testműködéseket szabályozó agyközpontok nyugtatásával. A fül mágneses kezelése fájdalommentes, hatása folyamatos, nincs mellék hatása, ellenben a tablettákkal. A módszer hatékonyan alkalmazható testsúly csökkentésre. Bizonyos pontok kezelésével nagy mértékben csökken az étvágy és étkezéskor teltségérzés alakul ki. Nyugtató, méregtelenítő hatása is van. Így könnyen betartható a diéta! 1000 Ft/ pár/ alkalom, tehát a kezelés 5 hétig tart!
Heti egyszeri csere javasolt!

Az apró mágnes egy picike testszínű öntapadós ragasztószalaggal kerül a füledre, és 1 hétig ott is marad, csökkentve az éhségérzetedet. A szalonban 5 pár fülmágnest kapsz kézhez, az első párat helyben felhelyezik a füledre, és megtanítják a használatát, hogy a többit már otthon is fel tudd majd ragasztani hetente cserélve.

Most méregdrága tabletták káros mellékhatásai nélkül töredék áron érheted el a megfelelő diétával kiegészítve álomalakodat, úgy hogy közben méregteleníti szervezedetet és nem éhezel!

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges Szaszkó Tímeánál a 0670/7707844 számon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Luxury Body Care & Nails
Cég
Luxury body care Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Telepes utca 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére