Mai­Kupon

5 alkalmas zsírzúzás választható területen! A fogyasztó kezeléseket Zuglóban veheted igénybe 35.000 Ft helyett 14.990 Ft-ért! Most fizetendő 3.750 Ft.

5 alkalmas zsírcsökkentés Zuglóban - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:35 000 FtElőlegben fizetendő:3 750 FtTeljes ár:14 990 Ft57% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Karcsúság, a cellulitisz csökkentése és az izmok kidolgozása egyszerűen? Mindez  ultratone kezeléssel.

  • Karcsúsítás és alakformálás,
  • Zsírleépítés és méretcsökkentés,
  • Méregtelenítés és cellulit kezelés,
  • Tónusfokozás és izomfejlesztés,
  • Sport és tréning,
  • Terápia és rehabilitáció.

A zsírpárnák és a nadrágból akár csak kis mértékben is kibuggyanó hurkák senkinek sem a kedvencei. Mind szeretnénk, ha felesleg nélkül, feszes, szép testtel élhetnénk az életünket. Ha nincs idő és energia az edzésre, akkor igénybe kell vennünk ehhez a technika vívmányait, amik hozzásegítenek minket a tökéletes, megálmodott alakhoz.

Az ultratone kezelés során az izomszövetek erősödnek és a zsírszövet leépül, egy fél órás kezelés felér két órányi kemény edzéssel. Nem csak azoknak jó megoldás ez az alakformálásra, akiknek nincs erejük hosszú órákon át edzeni, hanem olyanoknak is, akik szülés után szeretnék kicsit megnyúlt bőrüket rendbe tenni, a csíkokat halványítani vagy épp cellulitisszel küszködnek.Hogyan működik?

Ez az elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási ciklusokat vált ki az adott problémás testfelületen. Ezzel a stimulációval gyakorlatilag a laza petyhüdt bőrt újra tónusba hozzuk, feszesítjük, újraformáljuk. A kezeléshez a kiválasztott testfelület izomzatának eredési és tapadási pontjára helyezi a szakember az elektródákat, és egyénileg kiválasztott erősségen megkezdi a kezelést. Az ultratone kezelés a hagyományos tornához képest többszörösen hatékony, hatására csak a célzott izomszövet aktivizálódik.

Az ultratone kezelés fényévnyi távolságra van a hagyományos izom stimulációs technikáktól. Fantasztikusan látványos és hosszú távú eredmények elérése mellett rendkívül kellemes kezelés érzet jellemzi. A készülék a te egyéni adottságaid alapján készíti el az optimális kezelési tervet, összehangolva a testi igényeiddel.

Ajánljuk minden nőnek és férfinak, akik úgy érzik, szeretnének jobb formába lendülni, jó közérzettel, szabadon, gátlások nélkül és önbizalommal telve élni az életüket.

A  kezelés  5x40 perc

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

Most fizetendő 3.750 Ft, a fennmaradó 11.240 Ft-ot a helyszínen kell fizetni. 

A kupon tartalma: 5 alkalmas zsírzúzás választható területen

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Csertő Park 2.szám
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére