Mai­Kupon

Kategóriák

5 alkalom 30 perces lipo lézeres kezelés + nyirokmasszázs amely felerősíti a lipo lézer hatását 5.990 Ft-ért most bevezető áron 50.000Ft helyett. Nyári akció a Happy Day masszázsban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Találkozhatottál már mindenféle testkezelő módszerrel, amely csodát ígért. Most egy olyan dolgot próbálhatsz ki a HAPPY DAY Masszázsnál amely nem ígér lehetetlent, de valóban működik!


 A lustaság fél egészség, de mi a helyzet akkor, ha cseppet sem vagyunk lusták, a táplálkozásunkra is odafigyelünk, mégsem tudjuk elérni a kívánt alakot. Nos, akkor kell kipróbálni a tudomány legújabb vívmányait. Elkerülendő az altatás és a zsírleszívás kellemetlen mellékhatásait, az utóbbi időben az emberek többsége inkább az non-invazív – tehát a testbe való műszeres behatolás nélküli - eljárások felé kacsintgat és a kutatók egymás után állnak elő a forradalmi ötletekkel. 
 
A LIPO lézeres zsírbontás lényege, hogy a szervezetbe jutva, úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtek magjában fotokémiai reakció megy végbe, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja. A zsírbontó lézerek fénykibocsátása 635-680 nm hullámhossz között mozognak. Ezt a tartományt idáig kizárólag az esztétikai orvostudomány használta, de ma már elérhető szépségszalonok számára is. A 660 nm hullámhossz maximális hatékonysággal redukálja a zsírszövetet úgy, hogy közben nem bántja az adipocyta sejteket (az adipocyta sejtek tárolják a felesleges zsírt) radikálisan. A lipo lézerfény hatására a zsírsejtek sejtfala nem robban szét, - mint a korábban alkalmazott zsírbontó technológiáknál - hanem a zsírsejteket körülvevő hártya áteresztővé válik és a zsírleadás, valamint a méreganyagok kiürülése intenzíven és könnyedén megindul. A zsírsejteknek így nincs szükségük regenerálódási időre. A nagyteljesítményű lézerfény hatására a mikrokeringés és a bőr oxigénellátottsága javul, amely feszes és tónusos bőrt eredményez a kezelt területen. A lézeres biostimuláció a kollagén és elasztin rostokat aktiváló fibroblaszt sejtekre hat, így az új, egészséges rostok és a rostokat alkotó fehérjeszálak termelődése felgyorsul, míg a kollagén szintézis növekedésével és a kötőszövet jelentős javulásával, a bőr megfiatalodása és rugalmasságának fokozása is beindul. A nyirokkeringést serkentő Thermostimulációs technológia segíti elvezetni a zsírsejtekből kiürülő felesleges zsírokat és méreganyagokat, melyet a kezelés 2. szakaszában végeznek el. Súlyfeleslegtől és kötőszövet problémától függően 6-10-12 alkalom szükséges ahhoz, hogy a zsírpárnák eltűnjenek, így heti  2-3 kezeléssel 5-6 hét alatt csúcsformába kerülhetünk. A lipo lézer egy 25-30 perces csípőkezelés alatt 40-60g zsírt old fel, mely 400-500 kalóriát jelent. Az eredmények általában már az első kezelés után mérhetőek. A Lipo Lézer segítségével akár több területet is kezelhetünk egyszerre, a következő területeken lehet jelentős eredményeket elérni: 
  
  • -Csípő és derék
  • -Has és alhas
  • -Hát (felső, középső és alsó része)
  • -Fenék és combok
  • -Felkar         
  • -Az elektronmikroszkópos vizsgálat során a Lipo Laser hatására a kezelés első 4 percének elteltével a felesleges zsír 80%-a távozott el a zsírsejtekből a sejtmembránon keresztül a sejt közötti térbe. Majd az azt követő 6 percben ez a szám elérte a 99%-ot. Fontos azonban tudni, hogy a lézer nem tünteti el a zsírsejteket, azok csupán kiürülnek, így ha visszatérünk a tespedő életmódhoz és a hizlaló falatokhoz, könnyedén megjelenhetnek újra a nem túl kívánatos párnácskák. Éppen ezért, ez a testkezelési módszer főleg azoknak ajánlott, akik szilárd elhatározással meg is akarják tartani jó formájukat. 

Teljesen személyre szabható

A Lipo Laser egyedülálló abban, hogy a kezelés során az intelligens, érintőképernyős programozó rendszerével nemcsak a kezelési időt állítja be a készülék, hanem a kezelt vendég testtömeg indexét is, amelyet a súly, és a magasság alapján számít ki a rendszer, így személyre szabott energiát juttat a kezelendő felületbe. Ez azért fontos, mert minden vendég más és más testi adottságokkal rendelkezik. A nők zsíraránya köztudottan magasabb, mint a férfiaké és testen való eloszlásban is más. Még a nők között is más a területenként eloszló zsírmennyiség, más a kötőszövet minősége, és nem lehet ugyanúgy kezelni a fiatal szervezetet sem, mint az idősebbet, ahol a disszimilációs (lebontó) folyamatok kerülnek már túlsúlyba. Ezt mind figyelembe kell venni egy alakformáló kezelés során.
 
A zsírok szétrobbantásával tényleg a kényes területeken hatnak, de ez még nem lenne elég! Fontos, hogy a felszabadult anyagokat, mérgeket ki is vezessék a szervezetedből! Ezt a célt a nyirokmasszázs szolgálja.

A kifolyt zsírt a nyirokmasszázs segítségével kiürítik a szervezetedből. A fejlett alakformáló kezelés nem csupán a zsír, hanem a narancsbőr kezelésben is fantasztikus! 

A két kezeléssel csodálatos és látványos eredményeket érhetünk el!

A kupon 5 alkalomra vonatkozik, alkalmanként 20 perc lipolézer és 10 perc nyirokmasszázs kezelésre.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. szeptember 9-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához előzetes időpont egyeztetése szükséges a megvásárlást követő 3 héten belül a 36/30/347-5135-ös telefonszámon, hétköznap ( hétfőtől péntekig ) 10 és 18 óra között lehet bejelentkezni.

A masszázs szalon nyitva tartása: H-P 13:00 - 21:00, szombaton igény szerint.

Lemondani a felhasználás előtt min. 24 órával lehet munkanapokon, egyéb esetben a kupont felhasználtnak tekintjük!

Happy Day masszázs & egészség 1023 Budapest, Török utca 5., 2 em 1 -es ajtó, 6-os kapucsengő

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Happy Day Masszázs Szalon
Cég
Gólyahír Medical Center Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1023 Budapest, Török utca 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére