Mai­Kupon

5 év garanciával minőségi műanyag nyílászárók (ajtó, ablak) a Műanyag Nyílászáró Centrum Kft kínálatából! Vásárolja meg most 10 000 Ft értékű kuponját 6 000 Ft-ért és valósítsa meg álmait lakásában!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Műanyag Nyílászáró Centrumban nagy hangsúlyt helyeznek az igényességre, a szép kivitelezésre, hő- és hangszigetelésre és az energia takarékosságra. A cég műhelyét a lelkiismeretesség, precizitás és az egyediség jellemzi. Termékeikkel kapcsolatban az ügyfélszolgálat mindig készséges felvilágosítással és szaktanácsadással várja vásárlóit! Ha minőségi, precíz és egyedi szolgáltatást szeretne akkor válassza a Műanyag Nyílászáró Centrumot! 

 

Egy vásárló korlátlan számú kupont vásárolhat saját részre és ajándékba is, melyek összevonhatóak! A Műanyag Nyílászáró Centrumban főleg egyedi méretű nyílászárókat készítenek, de standard méretű ajtókat és ablakokat is gyártanak.


Bejárati ajtók közül a könnyített, erősített és dísz ajtók közül választhatnak a vásárlók: a könnyített kivitelű ajtók befelé vagy kifelé nyíló közepes árfekvésű termékek. Lehetséges díszpanellel szerelt elegáns bejárati ajtó kérése is. Az erősített kivitel befelé vagy kifelé nyíló kivitelben készül és magasabb árfekvésű kategóriába tartozik. A bejárati dísz ajtó egy díszpanellel szerelt elegáns bejárati ajtó. Bővebb ismertető a cég honlapján az alábbi linken található: http://www.ajtoablakcentrum.eu/?page=ajtok

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy vásárló korlátlan számú kupont vásárolhat saját részre és ajándékba is, melyek összevonhatóak! 

 

Megrendelésével kapcsolatban hívja a  Műanyag Nyílászáró Centrum Kft ügyfélszolgálatát. Az ügyfélszolgálat telefon és faxszáma: 06-1-369-1973.


A Műanyag Nyílászáró Centrum Kft Reklámstúdió pontos címe: Budapest 1043. Lorántffy Zs. u. 20. 


E-mail elérhetőség: profiablak@gmail.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Műanyag Nyílászáró Centrum Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1043 Budapest, Lorántffy Zs. u. 20.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére