Mai­Kupon

5 X 7 perces szolárium bérlet,azaz 35 perces barnulás 3300.-Ft. helyett most csak 1320.-Ft.-ért!Barnulás leégés nélkül, csoki csövekkel, a belvárosban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az Abbronzátó Szépségszalonban égés mentes csoki csövekkel várják a barnulni vágyó vendégeket. A 0,3-as szoli csövek óvják a bőröd, a gyors barnulás kellemes melege átjárja a tested, arcod egészségesen szép színt kap, a környezeted irigyelni fogja a tengerparti színed. Üde napsütötte színt fogsz kapni, készülj fel a kérdésre: hol nyaraltál? A válasz : az Abbronzátó szépségszalonban...amit kapsz:

Gyors, tartós barnulás, nyári életérzés.Ruháid színe is élénkebb benyomást kelt a nyári barnaságod hatására.

A nyári életérzés vissza tér a rideg téli hétköznapjaidba, átmelegíti azokat, és észre sem veszed, megint ragyog rád a nap sugara.

Itt a lehetőség, hogy a nyári szezont vissza hozd a télbe, . AZ 5 alkalmas szolárium bérlet hatására tartós barna színt kapsz, jó közérzetet, és most mindezt óriási akciós kedvezménnyel!

Lepd meg a barátnőidet is, olyan lesz, mintha együtt nyaraltatok volna...

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 061/359-10-17

Nyitvatartás: H-P: 8-21 SZ- V: 8-20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Abbronzátó
Cég
Abbronzátó KKT
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Népfürdő utca 17/E
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére