Mai­Kupon

50 perces rádiófrekvenciás mell és dekoltázs feszesítés GIGI termékekkel 7500 Ft-ért a Blans Szépségszalonban Zuglóban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nyáron is alkalmazható, nem fényérzékeny kezelés a szép és feszes bőr érdekében!

50 perces szépülés és fiatalodás minőségi GIGI termékek segítségével! 

Fiatalosabb, feszesebb bőr, már egy kezelés alkalmával is! A rádiófrekvenciás kezelés előnyei: Kisimítja a ráncokat és mimikai vonalakat, megszünteti a bőr petyhüdtségét, visszaadja a bőr eredeti formáját, javítja a bőr állagát mely ezáltal feszesebb lesz. A bőr fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos lesz bőre. 

Miért van rá szükség? Az életkor előrehaladtával a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak ráncokká mélyülnek és a bőr lazává, megereszkedetté válik. Ezzel a kezeléssel és a minőségi GIGI termékek segítségével, most Ön is megállíthatja az időt és szebb, élettel teli bőrrel távozhat a kezelés után. 

Miből áll a csomag? 

Tisztítás: A mélytisztító hatású bőrradír eltávolítja az elhalt hámsejteket, hidratálja, frissíti a kezelt területen a bőrt és előkészíti a további kezeléshez.

Bőrfiatalítás: Rádiófrekvencia (RF) leghatékonyabb eredményt adják bőrfeszesítésnél, bőrfiatalításnál. A kezelés mellett napozhat is akár !

Regeneráció, bőrfiatalítás: Serkenti a kollagén, és az elasztin rostok termelődését, valamint a hirtelen fellépő hő összerántja a rostokat, ez adja az azonnal érezhető és látható feszességét a bőrnek. Hosszú távú hatásának oka a szervezet öngyógyító képességében rejlik. A mikro sérülések kiváltják az új rostok fokozott termelését, ezzel magyarázható a bőrsimító, fiatalító hatása.

Hidratálás: Az intenzív, mélyhidratáló, bőrstruktúra felújító, ráncfeltöltő szérumos kontakt gél használata során, a komponensei regenerálják és nyugtatják a bőrét. Ez által frissebb, élettel telibb, feszesebb lesz a bőr. Színezék, illat, és káros adalékanyagoktól mentes.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés a Blans Szépségszalonban vehető igénybe!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a 06/20-957-5726-os telefonszámon!  

Pontos cím: BLANS Szépségszalon. 1149 Budapest, Kövér Lajos utca 13. 11 kapucsengő  (Egressy út 100.számnál található sarok épület)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Siklódi Tímea
Cég
BLANS Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Kövér Lajos utca 13
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére