Mai­Kupon

Kategóriák

50 perces személyre szabott gerinctorna és szaktanácsadás a Balance Gerincterápia szakrendelőben 7.900 Ft helyett 3.900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

 Milyen betegségek esetén segíthet a személyre szabott,egyéni gerinctorna:

 

  • Mozgásszervi betegségek, hát-, derék és nyakfájdalmak
  • Porckorongsérv, csontritkulás, csigolyacsúszás, ívszakadás
  • Gerincferdülés
  • Ízületi rendellenességek, gyulladások, reumás ízületi csúz, reumás ízületi gyulladás, köszvény, ízületi kopás (artrózis)
  • Izombántalmak, görcsök, sorvadások

Egy rövid állapotfelmérést követően mozgásterapeutánk összeállít és megtanít Önnek egy otthon is végezhető, személyre szabott, rövid gyakorlatsort, amellyel karban tarthatja gerincét, különös tekintettel az Ön panaszára, problémájára. A gerinctorna során célzottan mozgatjuk át a gerincoszlopot és a teljes testet. Erősítjük a gyengülésre hajlamos,  s nyújtjuk a rövidülésre, feszülésre hajlamos izmokat, izomcsoportokat, amelyek nagy szerepet játszanak a testtartásban, és biztosítják a mozgásainkhoz szükséges stabilitást. Kérjük, szíveskedjék magával hozni orvosi leleteit, amennyiben rendelkezésére állnak!Rendelőnkben komplex betegségmegelőző és rehabilitációs gyógykezelést biztosítunk, amely nem csak a tünetekre hat, hanem az adott mozgásszervi probléma kialakulásának okát kutatja fel és azt orvosolja, ily módon megakadályozva, hogy a betegség kiújuljon. A kezelés minden esetben egyénre szabott, figyelembe veszi az adott betegséget, a beteg alkatát, életmódját, szokásait. A terápia első lépéseként megmutatjuk betegünknek, hogyan tudja megváltoztatni mindennapi életének azon pontjait, melyek betegségét okozhatták, megakadályozva, hogy a terápiát követően a betegség újra jelentkezzen. Ezt követően az adott problémára specifikus, de az egész testet átmozgató aktív és passzív mozgássorokból álló terápiás kezelési tervet állítunk össze. A gyakorlatsorok végzésére megtanítjuk betegünket, így azt a későbbiekben otthonában is végezheti. A terápia része a lágyrész mobilizáció (tender és triggerpont kezelés), a speciális izom nyújtó és lazító masszázs, illetve  a porckorongmasszázs-kezelés, a különféle kiegészítő terápiás eszközök (gravitációs nyújtás, TENS kezelés, Kinesio tape kezelés stb.) alkalmazása, valamint a táplálkozási és életmód tanácsadás. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a szolgáltatás igénybevétele előtt. Bejelentkezés az alábbi telefonszámokon: 06/30 842 2318

A Balance Gerincterápia pontos címe: 1118 Budapest, Gazdagrét, Regős köz 3.

Nyitva tartás: Hétfő, kedd, csütörtök 10.00 - 18.00 óra között

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Balance Gerincterápia
Weboldal
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Regős köz 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére