Mai­Kupon

Kategóriák

6.000 Ft helyett 2.990 Ft/fő SÖRKÓSTOLÓ, 2 órás interaktív sörtörténeti program, bajor cseh és a valamikori monarchia területén főzött sörökből. Kézműves sörkülönlegességek kóstolója sörkorcsolyával!
Most fizetendő 600 Ft foglaló!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Újra indulnak nagy sikerű sörkóstolóink! Ezen gasztronómiai utazáson vezetőnk, navigátorunk Katona Csaba a kor jeles ismerője, a MTA BT Történelemtudományi intézet tudományos főmunkatársa. Ő lesz az aki humoros anekdotákkal fűszerezett előadásával visszarepít bennünket a 100-200 évvel ezelőtti Európába. Megismertet bennünket a sörfőzés korabeli technológiájával valamint a gasztronómiai szokásokkal. Megtudjuk, hogy mindez miként változott meg napjainkra.Az ajánlatot 600 Ft előleg kifizetésével lehet megvásárolni.

A fennmaradó 2.390 Ft a helyszínen fizetendő!

Kiváló sörök és ter.mészetesen a sör érdekességekben gazdag múltja, kuriózumok tárháza, izgalmas történetek: mindez várja Önöket!

A kóstolás helyszíne a Budapest belvárosában a VI. ker Jókai utca egyik sörözőjének hűvös pincetermében lesz. A sörök kóstolgatása közben hazánkat képzeletben elhelyezzük a tradicionális sörfogyasztó nemzetek mellé. Így a cseh , valamint a bajor sörök ízét hasonlíthatjuk össze egymással, vagy akár egy kézműves sör rejtelmeivel. Európai sörkörutunkon érintjük Csehországot Bajorországot Belgiumot vagy akár a Monarchia reprezentatív állomásait is.


Eközben megkóstolunk 5 kiváló sört, majd befejezésképpen egy korsót ihatunk a világ legkedveltebb söreinek egyikéből. A sörök kóstoltatása közben időt szakítunk egy tradicionális sörkorcsolya elfogyasztására is.

 

Ha tetszik hivd el ismerőseidet is. Az együtt érkező társaságoknak közös asztalt biztosítunk.

Választható időpontok:    Az este 19 órától 21 óráig tart egy szünettel.

2015. 07. 09  csütörtök

2015. 07. 13  hétfő

2015. 07. 20  hétfő

2015. 07. 23  csütörtök

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. július 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpontfoglalás szükséges kuponkóddal!

T/20-401-31-53

Az ajánlatot 600 Ft előleg kifizetésével lehet megvásárolni, ezt követően telefonos egyeztetés után időpontot kell foglalni. A fennmaradó összeget 2.390 Ft a helyszínen kell fizetni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Csimoge Sörtrió Kft
Cég
csimoge sörtrio kft
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Jókai u.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére