Mai­Kupon

6- vagy 4-hengeres gépjárművek gázüzeművé alakítására szóló 60000Ft értékű kupon most 30000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Cégünk alapjait képezi az autógáz részleg, ahol a lehető legjobban képzett szakembereket alkalmazzuk. Gondoskodunk a folyamatosan, gyors ütemben fejlődő technológiák, gázrendszerek piacra kerüléséről, beüzemeléséről és a rendszerek karbantartásáról. Így ügyfeleink kedvező árú, kis beruházással igen nagy mértékű megtakarítást érhetnek el már rövid távon is.
Az injektoros gázrendszerek működése

A negyedik generációs rendszereknél a légnemű gáz bejuttatása a szívószelepek közelében történik, gyors működésű elektromágnesek (gáz injektorok) segítségével. Ezek karakterisztikája a harmadik generációs adagoló sínekkel szemben lineáris, ugyanúgy, mint a benzin befecskendezőké.

Ezek olyan elektronikus vezérlésű rendszerek, melyek a benzinbefecskendezős rendszereknél alkalmazhatók, az egyetlen vagy két lambda szondávak rendelkező motoroknál. Az üzemanyag propán-bután gáz vagy metán gáz (földgáz) lehet. Különbség csak a reduktorig van, mivel a metán esetében itt jóval nagyobb nyomás uralkodik. A gázcomputer sorosan működik a benzincomputerrel, annak jeleit átveszi és megfelelő módon korrigálja.

A legfontosabb vezérlési mennyiség a gáz injektorok nyitási ideje. Ezek a szívószelepeken keresztül az égéstérba beömlő gáz mennyiségét szabályozzák. A gáz injektort a szívószelephez lehközelebb kell elhelyezni, a lehető legrövidebb hozzávezető gumicsövezéssel.

 

A gáz ECU mikroprocesszor alapú. Aluminium házban, hermetikusan lezárva helyezték el. A vezérlés a szekvenciális, félszekvenciális és csoportos benzin ECU-kat is ki tudja szolgálni. Ez a rendszer alkalmas turbófeltöltős motorok kiszolgálására is. A műszerfalon kiépített benzin-gáz kapcsoló automatikusan kapcsol át benzin üzemről gáz üzemre. Ha a gáznyomás leesik a programban beállított szint alá, automatikusan átkapcsol benzinre. Mindaddig, amig a hűtővíz hőmérséklete el nem éri a programozáskor beállított értéket a motor benzin üzemben működik. A programozás során hangjelzések is beállíthatók, pl. az átkapcsolást üzemmódok között. A tartály gázszintjét LRD diódás kijelzés mutatja a vezető számára.

 


 Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon értéke nem a teljes szolgáltatás ára, hanem kedvezményre jogosít fel. 4-hengeres gépjármű esetén a munka díja a kupon felmutatása + 135000Ft, amely a helyszínen fizetendő, 6-hengeres gépjármű esetén a kupon felmutatása + 190000Ft, amely szintén a helyszínen fizetendő.

A kupon megvásárlását követően a kupon beváltójának a legrövidebb időn belül célszerű elküldenie a nevét, a telefonszámát, a kupon beváltására kiválasztott Autógáz Ász Szerviz helyét és a beváltás eltervezett idejét a budapest@autogazasz.hu e-mail címre ahhoz, hogy az Autógáz Ász Kft. illetékes vezetője minél hamarabb visszajelentkezhessen az időpont konkrét leegyeztetése és a munka elvégzéséhez szükséges valamennyi információ rögzítése céljából.

Az autógáz Ász Kft. a honlapján feltüntetett nyitvatartási idejében természetesen telefonon us megkereshető a fentiek leegyeztetése céljából.

Címeink:

Autógáz Ász Kft. - Budapest
Gyömrői út 140.
Budapest
1103

budapest@autogazasz.hu    Telefon:     +36-1/265-1842

Autógáz Ász Kft. - Miskolc
Budai József utca 8.
Miskolc
3529

miskolc@autogazasz.hu    Telefon:+36-46/785-358

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Autógáz Ász
Weboldal
Szolgáltatás helye
1103 Budapest, Gyömrői út 140.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére