Mai­Kupon

60 perc stresszoldó, frissítő kezelések két helyszínen Újpalotán és Budán a Mammut bevásárlóközpont közelében! Talp vagy hátmasszázs, metamorf masszázs, Reiki, Arolo Tifár? Állítsa össze csomagját igénye szerint, most 2750 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A stresszoldó, frissítő kezelések csomagban az alábbi szolgáltatások közül választhat: metamorf masszázs, talpmasszázs, hátmasszázs vagy különböző energetikai kezelések  Reiki, Arolo Tifár. 


A kezeléseket egymással kombinálva rövid időn belül látványos eredmények érhetőek el, segítségükkel sokat tehetünk a test és a lélek egészségéért! A 60 perces csomagban Ön állítja össze saját igényei szerint, hogy milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni illetve, hogy ezek kombinációját hogyan szeretné variálni. Metamorf vagy lélek masszázs: életünk során elszenvedett lelki sebeinket gyógyítja. Lelki sérüléseink gerincünk mellett lerakódva energiablokkokat képeznek, melyek megnehezítik az érintett gerincszakaszhoz tartozó szerveink működését. Kezelés alatt a láb-, kéz- és fej reflexpontjainak érintésével, simításával oldják a blokkokat. Hatására megszabadulunk régi és újabb keletű lelki sebeinktől, anélkül hogy újra felidéznénk őket. Megnő az önbizalom, a jövőbe vetett hitünk. Gondolkodásunk pozitív irányt vesz. Rendkívül szelíd, ám hatásos gyógymód! 

 

Segítségével jó eredményeket érhetünk el hormonális megbetegedések kezelésében (meddőség, pajzsmirigy alul-, túlműködése esetén, stb.), pszichoszomatikus- és autoimmun betegségeknél, allergia, asztma, ekcéma, sömörök és más bőrbetegségek kezelésében, ízületi megbetegedéseknél (ferdülések, gerincsérv, ideggyulladások), érrendszeri problémák, emésztési zavarok, súlyproblémák és még sok más betegség esetén.

 

Talpmasszázsnál valójában a láb reflexzónáit masszírozzák. Minden szerv zónája megtalálható a láb talpi, illetve lábháti oldalán. A zónák masszírozásával felfrissíthet a test, aktivizálódik az 
immunrendszer és fokozott működésre serkenti ellustult szerveinket. Kiegészítő terápia lehet krónikus és akut betegségek kezelésében.

 

Hátmasszázs során az izmok ellazulnak, fájdalmak szűnnek meg, csökken a stressz okozta feszültség. Elősegíti a szervek regenerálódását, felpezsdíti a keringést. Remek kiegészítője a metamorf masszázsnak, mely során ugyanezen blokkokat energetikailag oldják.

 

Energiagyógyászati kezelés során a betegség okát megszüntetve a betegben öngyógyító folyamatok indulnak be. Gyermekektől természetesen nem várható el, hogy hosszabb ideig nyugodtan feküdjenek. Ők kezelés közben mocoroghatnak, játszhatnak, társasozhatnak édesanyjukkal, kísérőjükkel. Különösen fogékonyak az energetikai kezelésekre. Viselkedési problémáik, tanulási nehézségeik, allergiáik, pszichés és testi problémáik gyorsan oldódnak a kezelések hatására.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon előzetes telefonos egyeztetés után váltható be a szolgáltatónálBejelentkezés: 06/20-931-7359, keresd Ágnest!

 

Budai helyszín: l. kerület Ostrom utca 15. fsz. 1-es ’’Prevenció” kapugomb. MAMMUT, Hattyúház Bécsikapu közelében található. Megközelíthető M2 metro, 4-es, 6-os villamosok, vagy a 116, 16, 16A buszok (Ostrom utcai megálló) segítségével. Itt kedden, csütörtökön 9 és 17 óra között  és szombaton 10 és 14 óra között lehet igénybe venni a szolgáltatást előzetes időpontos egyeztetés alapján.. 

 

Pesti helyszín: XV. kerület Nyírpalota utca 29. fsz. ’’Kozmetika’’ kapugomb. Megközelíthető 96,196, 196A, 296, 130, 231, 46, 146, 173, 173E buszokkal, 69-es villamossal. Szerdán, pénteken 8 és 19 óra között lehet igénybe venni a szolgáltatást előzetes időpontos egyeztetés alapján.

 

Amennyiben elszeretne térni az előzetesen egyeztetett időponttól, kérjük hogy azt 24 órán belül jelezze a szolgáltatónak. Ennek elmaradása esetén a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Siegl Ágnes
Cég
Ágnes Kozmetika
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Nyírpalota út 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére