Mai­Kupon

60 PERCES ARCTISZTÍTÓ KEZELÉS A BELVÁROSBAN BIOLA Bio-és Naturkozmetikumokkal + kérésre ajándék relaxáló lábfürdő és pár perces frissítő talpmasszázs a vérkeringés felpezsdítésére 5990Ft helyett 2990Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Bioarckezelések hatékonyan csökkentik a ráncokat, feszesítik a bőrt, ami fiatalos, tiszta és egészséges arcbőrt eredményez. Bioarckezelések olyan pozitív változásokat idéznek elő a bőr tónusában és struktúrájában, melyek azonnal láthatóak.A kezelés során teljes tisztulási folyamaton megy keresztül, aminek eredményeképpen a bőr egészségesebbé válik. A bőr rugalmas és élettel teli lesz a gondosan válogatott, legkiválóbb minőségű, természetes, bőrtápláló összetevőknek köszönhetően. Hatékonyan csökkentik a ráncokat, feszesítik a bőrt, ami fiatalos, tiszta és egészséges arcbőrt eredményez.
 
A kezelés ideje 60 perc.
 

 

 

 
KEZELÉS TARTALMAZ:
0,Nyugtató, relaxáló lábfürdő a kellemetlen hideg ellen és a kezelés előkészítő lépéseként majd pár perces lábmasszázs a vérkeringés felfrissítése érdekében, ezáltal a hatóanyagok felszívódását elősegítve
1,-2, Első lépésben az arc, nyak és dekoltázs bőrét megtisztítjuk a szennyeződésektől, majd ezután egy peeling felhelyezésével eltávolítjuk az elhalt hámsejteket a bőrről.
3,-4, Mindezek után gőz segítségével felpuhítjuk ,majd megfelelően kitisztítjuk a bőrt.
5, Utolsó lépésként pedig ultrahang segítségével bőrtípusnak megfelelően hatóanyagot juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe ezáltal elérve a kívánt hatást. Feszesít, feltölt, táplál, regenerál!

 

 
 
 
1 kezelés időtartama:40 perc

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges a 06 70 413 4111-es telefonszámon.

 

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angel's Hair
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Wesselényi utca 54.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére