Mai­Kupon

60 perces ARCTISZTÍTÓ kezelés ultrahangos hatóanyag-bevitellel kizárólag BIOLA Bio- és naturkozmetikumokkal 7 800 Ft helyett 2 490 Ft

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Bioarckezelések hatékonyan csökkentik a ráncokat, feszesítik a bőrt, ami fiatalos, tiszta és egészséges arcbőrt eredményez. Bioarckezelések olyan pozitív változásokat idéznek elő a bőr tónusában és struktúrájában, melyek azonnal láthatóak.A kezelés során teljes tisztulási folyamaton megy keresztül, aminek eredményeképpen a bőr egészségesebbé válik. A bőr rugalmas és élettel teli lesz a gondosan válogatott, legkiválóbb minőségű, természetes, bőrtápláló összetevőknek köszönhetően. Hatékonyan csökkentik a ráncokat, feszesítik a bőrt, ami fiatalos, tiszta és egészséges arcbőrt eredményez.

A kezelés ideje 60 perc.KEZELÉS TARTALMAZ:

1, A kezelés lábfürdővel majd pár perces intenzív talpmasszázzsal,relaxációval kezdődik, melynek vérkeringés fokozó, stresszoldó hatása segíti a test és bőr önálló regenerálódási folyamatait későbbiekben segíti a hatóanyagok felszívodását.

2,-3, Ezt követően az arc, nyak és dekoltázs bőrét megtisztítjuk a szennyeződésektől, majd ezután egy peeling felhelyezésével eltávolítjuk az elhalt hámsejteket a bőrről.

4,-5, Mindezek után gőz segítségével felpuhítjuk ,majd megfelelően kitisztítjuk a bőrt.

6, Utolsó lépésként pedig ultrahang segítségével bőrtípusnak megfelelően hatóanyagot juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe ezáltal elérve a kívánt hatást. Feszesít, feltölt, táplál, regenerál!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges a 06 70 413 4111-es telefonszámon.
A kezelést végző kozmetikus Hoch Veronika.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angel's Hair
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Wesselényi utca 54.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére